Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια στο Instagram και η ζήλεια για το διαδικτυακό φλερτ στον σύντροφό της
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια στο Instagram και η ζήλεια για το διαδικτυακό φλερτ στον σύντροφό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ στην αγκαλιά του συντρόφου της, Γιάννη Καραβασάνη.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια δε διστάζει να κάνει και μικρά αστειάκια αλλά και... νάζια ζήλειας, όταν μοιράζεται φωτογραφίες με τον σύντροφό της κι εκείνος δέχεται διαδικτυακό φλερτ. Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή της είπε να θέσει τα όριά της και να διώξει μακριά οποιαδήποτε... απειλή γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Βλέπω το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στον Γιάννη 5. Αυτός είναι δικός μου καλέ. Καμία ντροπή πια; Θα βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου;».

25947630188346feb0738839dba1378a.webp

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσφατα μοιράστηκε και φωτογραφίες του αγαπημένου της, γράφοντας: «Ο Γιάννης 5, δηλαδή ο δικός μου Γιάννης, παραπονέθηκε με τη χθεσινή φωτό ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του».

f245c2ec404844bdbcd53efff2700117.webp

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Η σχέση τους πέρασε πολλές δυσκολίες, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Τώρα, όμως, είναι μαζί και ζουν ξανά τον έρωτά τους!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved