Παπαγεωργίου: Η μετακόμιση του Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1 & η καθημερινότητα με τον ερχομό της κόρης του
Media

Παπαγεωργίου: Η μετακόμιση του Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1 & η καθημερινότητα με τον ερχομό της κόρης του

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στο Breakfast & Star για τη μετακόμιση του Έρωτα φυγά από το Open στον ΑΝΤ1 αλλά και για τη γέννηση της κόρης του.

Αρχικά αναφέρθηκε στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» και την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη:

«Ο Βασιλιάς Ληρ για μένα είναι ένα έργο και ένας ρόλος, που είναι τιμή μου να παίζω τον Έντμοντ. Είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς και καλογραμμένους ρόλους του Σαίξπηρ. Είναι ευκαιρία και για το κοινό να έρθει σε επαφή με ένα τόσο σπουδαίο κείμενο… Ο Γιάννης Νταλιάνης ανέλαβε μέσα σε μια εβδομάδα να κάνει αυτή την πάρα πολύ δύσκολη μετάβαση από τον ρόλο του Κεντ στον ρόλο του Βασιλιά Ληρ. Ανταποκρίθηκε τρομερά όμως. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές στο θέατρο, είτε με καλές αφορμές, είτε με όχι καλές. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πάρα πολύ καλό».

papageorgiou_g81_1702059235_3253431133200841107_609173933.jpg

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Φυσικά και σκέφτηκα τη σύγκριση με τη μητέρα μου. Όταν σπούδαζα στη σχολή, είχα πάρα πολύ έντονη την επιθυμία μέσα μου να μπορώ να αποδείξω ότι είμαι εδώ με τη δική μου αξία και για να παλέψω για τα δικά μου όνειρα, και όχι για να αποτελέσω συνέχεια σε κάποια οικογενειακή παράδοση. Την πρώτη φορά που της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ένιωσε έναν φόβο γιατί ξέρει τη δυσκολία του χώρου».

Όσον αφορά τη μετακόμιση του «Έρωτα φυγά» από το Open στον ΑΝΤ1, υπογράμμισε:«Είναι πια και επίσημο ότι ο “Έρωτας φυγάς” θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1. Θα ήταν πολύ κρίμα η συγκεκριμένη σειρά να μη βρει στέγη. Στην αρχή, όταν έσκασε η βόμβα της αποχώρησης από το Open, υπήρχε ένα βαρύ κλίμα. Συνεχίζαμε όμως κανονικά τη δουλειά μας με αξιοπρέπεια και αγάπη. Όταν ήρθε το νέο ότι η σειρά συνεχίζεται και μετακομίζουμε στον ΑΝΤ1, ήταν μια πολύ χαρούμενη στιγμή».

papageorgiou_g81_1690795482_3158943923668319875_609173933.jpg

Και κατέληξε: «Ό,τι και να μου είχαν πει για την πατρότητα, είναι κάτι τόσο έντονο, τόσο πρωτόγνωρο που απλά το υποδέχεσαι. Με το που γυρίσαμε από τις διακοπές τον Σεπτέμβρη μέχρι να γεννηθεί η μικρή, ήμουν με ένα κατσαβίδι στο χέρι και έκανα δουλειές. Έπρεπε κάπως το σπίτι να αλλάξει. Η πάνα ήταν μια μεγάλη δυσκολία μέχρι να καταλάβουμε πως και τι. Μετά από 2-3 φορές νομίζω ότι πια, έχω γίνει εξπέρ σε αυτό. Οι στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι προσφέρω κι εγώ. Ένας άντρας μπορεί να προσφέρει, ακόμα και όταν είναι νεογέννητο ένα παιδί. Μπορεί να προσφέρει και ψυχολογικά και πρακτικά, οπότε είναι χαρά μου να το κάνω αυτό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved