Γιάννης Μπέζος: «Το κομμάτι της μυθοπλασίας φέτος είναι πολύ μεγάλο. Και αυτό δεν είναι πάντα καλό»
NDP photo agency
Media

Γιάννης Μπέζος: «Το κομμάτι της μυθοπλασίας φέτος είναι πολύ μεγάλο. Και αυτό δεν είναι πάντα καλό»

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στην μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά, Famagusta.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη μυθοπλασία, για το κόψιμο σειρών αλλά και για το αν έχει σκεφτεί να δημιουργήσει δικό του σενάριο.

bezos-giannis.jpg

Πώς βλέπετε το κεφάλαιο μυθοπλασίας φέτος;

«Το κομμάτι της μυθοπλασίας φέτος είναι πολύ μεγάλο. Και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Καραδοκεί η προχειρότητα. Από τη άλλη είναι καλό, βεβαίως, γιατί δουλεύει κόσμος. Μας ενδιαφέρει πάντα το αποτέλεσμα. Υπάρχουν δουλειές που είναι καλές και άλλες αδιάφορες. Είναι βέβαια θέμα γούστου, μιλάω εξ ονόματος δικού μου. Τα πράγματα που έχουν αξία, αφήνουν το σημάδι τους. . Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε σειρές να κόβονται, να αλλάζουν κανάλι... »

Είναι σημείο των καιρών λόγω ανταγωνισμού και οικονομικών παραγόντων;

«Πάντα γινόταν αυτό. Αυτές είναι, ειδικές περιπτώσεις που συζητάμε και θαρρώ ότι είναι στον χώρο της εξαίρεσης. Οι σταθμοί πλέον κρατούν τις σειρές, γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι φτιάχνουν μία βιβλιοθήκη, μία κληρονομιά. Τις σειρές μπορείς να τις ξαναπαίξεις, δεν είναι αναλώσιμες, όπως τα παιχνίδια-ριάλιτι» .

ANTREAS-SEKERHS-(GIANNHS-MPEZOS).jpg

Αντρέας Σέκερης (Γιάννης Μπέζος) - Famagusta

Ποια είναι η εκτίμησή σας για to μέλλον της μυθοπλασίας;

«Θεωρώ ότι θα πάμε σε νεότερους ανθρώπους, στον τομέα της δημιουργικότητας και της γραφής. Πρέπει να πάμε, δηλαδή, ένα βήμα μπροστά και να μην αναμασούμε το παρελθόν. Πρέπει η θεματολογία να ανοίξει, να σταματήσουμε να μένουμε στα ίδια και τα ίδια, με θεματικές που αφορούν στο χωριό, στο παρελθόν. Ας σταματήσουμε τα ριμέικ, θεωρώ ότι δεν έχουν νόημα, καθώς δεν εμπεριέχουν την αγωνία της πρώτης φοράς... »

Εχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε σενάριο;

«Δεν μπορώ να γράψω, δεν έχω αποπειραθεί ποτέ!», είπε ο Γιάννης Μπέζος στο περιοδικό Tv Τύπος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved