Γιάννης Μπέζος: «Δεν αισθάνομαι τίποτα που βλέπω σε επανάληψη του Απαράδεκτους- Είναι μνήμη»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Δεν αισθάνομαι τίποτα που βλέπω σε επανάληψη του Απαράδεκτους- Είναι μνήμη»

Ο Γιάννης Μπέζος αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο της εγχώριος θεατρικής, τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής ζωής, με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του και ρόλους που αγαπήθηκαν.

Ένας από αυτούς τους ρόλους ήταν και στη σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου, Απαράδεκτοι, που εξακολουθεί να παίζει ακόμη και σήμερα σε επανάληψη. Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για το πώς αισθάνεται που προβάλλεται και πάλι η σειρά, για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και αποκαλύπτει ότι δεν έχει επαφές με το κοινό εκτός και αν κάποιος… τον πετύχει!

202109160940040.3274_GIANIS_MPEZOS_1592021.jpg

Η θρυλική σειρά «Απαράδεκτοι» προβάλλεται πάλι σε επανάληψη. Πώς αισθάνεστε που τη βλέπετε;

«Δεν αισθάνομαι τίποτα! Είναι μία ευλογημένη στιγμή αυτή η σειρά, μία καινούργια γλώσσα. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έβαλε τους ανθρώπους να μιλάνε όπως μιλούσαν στη ζωή τους. Δεν ήταν τυχαία η επιτυχία.. Όλα αυτά λοιπόν είναι πολύ ωραία, αλλά-είναι μνήμη».

Ποια συμβουλή δίνετε στο νέο αίμα της υποκριτικής;

« Καμία! Δεν χρειάζεται να δίνεις συμβουλές. Οι συνάδελφοι που έχουν κάτι να πουν, θα το πουν, ο κόσμος να χαλάσει. Επομένως, θα βρεθεί το «γήπεδο» για να παίξουν».

202202051100520.5052_GIANIS_MPEZOS_422022.jpg

Συνάδελφοι που έχουν δουλέψει μαζί σας, μιλούν με υπέροχα λόγια για εσάς... Είναι ένα παράσημο για τον κ. Μπέζο;

«Με ευχαριστεί πολύ! Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, κάνω το αυτονόητο. H δουλειά σού δίνει κάτι, αλλά και κάτι σου ζητάει. Όταν σου δίνει μία δουλειά την πρώτη θέση, πρέπει να είσαι πρώτος παντού... όχι μόνο στη μαρκίζα. Πρέπει να φτιάχνεις το κλίμα, αν η δουλειά, άλλωστε, δεν γίνεται στον αστερισμό της χαράς... γίνεται σαράκι. Δεν είναι μόνο να βάλουμε το όνομά μας μπροστά και να παίρνουμε τα λεφτά. Πρέπει να πηγαίνουμε στο ευγενές και όχι στον τσακωμό και τις φωνές. Αυτός είναι ο εύκολος δρόμος. Κι εγώ έχω υπάρξει συγκεντρωτικός, εκρηκτικός, αλλά αυτό δεν σε οδηγεί πουθενά».

Θεατρικά σάς συναντάμε στις «Αινιγματικές παραλλαγές»... Πώς είναι η καλλιτεχνική αυτή στιγμή;

«Ήταν μία επιτυχία μεγάλη και εξακολουθεί να παραμένει. Όχι μόνο ως προς την προσέλευση, αλλά και στο πώς επικοινωνούν οι θεατές με το έργο».

Ο κόσμος τι σας λέει στο θέατρο;

«Δεν μιλάω ποτέ με τον κόσμο! Δεν έχω επαφές με τους θεατές, εκτός κι αν κάποιος με πετύχει. Συνήθως, τα λόγια είναι καλά!, είπε ο Γιάννης Μπέζος στο περιοδικό Tv Τύπος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved