Στέλλα Γκαντώνα: «Είμαι πολύ εσωστρεφής οπότε αν δω ανταγωνισμό, δεν θα ασχοληθώ με τον απέναντι»
Media

Στέλλα Γκαντώνα: «Είμαι πολύ εσωστρεφής οπότε αν δω ανταγωνισμό, δεν θα ασχοληθώ με τον απέναντι»

Η Στέλλα Γκαντώνα για τέταρτη συνεχή σεζόν μάς ενημερώνει, μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, μέσα από την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» στις 5.00 π.μ.

Το... κουσούρι της είναι το ρεπορτάζ, η αγάπη της οι ειδήσεις. Ο στόχος της η διαρκής εξέλιξη. Της λείπει η «κανονικότητα» λόγω των εργασιακών της ωραρίων, απολαμβάνει όμως όπως λέει, την κάθε ημέρα στη δουλειά ως μοναδική.

Για τέταρτη χρονιά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου στο Mega. Τι σου έχει αφήσει αυτή η εμπειρία;

Κάθε εκπομπή είναι μια διαφορετική εμπειρία. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν πως είναι ρουτίνα, για εμένα όμως είναι μια ευκαιρία να μαθαίνω και να διορθώνω τα λάθη μου. Είναι έντονος ο ανταγωνισμός, η δουλειά όμως είναι όμορφες εμπειρίες.

Αξιοκρατία υπάρχει στη δημοσιογραφία;

Τίποτα στη ζωή δεν είναι αξιοκρατικό, δεν έχει να κάνει με τη δημοσιογραφία. Σε κάποια κομμάτια υπάρχει αξιοκρατία, σε κάποια άλλα όχι.

Ανταγωνισμός υπάρχει;

Φουλ! Εγώ, παρόλο που είμαι αρκετά κοινωνική, είμαι πολύ εσωστρεφής οπότε αν δω ανταγωνισμό, θα ασχοληθώ με το να δουλέψω περισσότερο και να βελτιωθώ, δεν θα ασχοληθώ με τον απέναντι. Δεν είμαι συγκρουσιακός τύπος στη δουλειά. Αν κάποιος θέλει να με ανταγωνιστεί, τον ξενερώνω, γιατί δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved