Φιλοθέη Μωβ για τον γάμο της με τον Αντώνη Βαρδή: «Κανένας δεν ρωτάει τους κουμπάρους»
Media

Φιλοθέη Μωβ για τον γάμο της με τον Αντώνη Βαρδή: «Κανένας δεν ρωτάει τους κουμπάρους»

Super Κατερίνα: Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, συνάντησε την Φιλοθέη Μωβ η οποία όμως δεν θέλησε να δώσει απαντήσεις στον Γιάννη Βαρδή μετά τις δηλώσεις του.

Ήταν αφοπλιστική και θέλησε να πει μόνο δύο κουβέντες.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Βαρδής, καλεσμένος στο I Love Σου Κου δήλωσε: «Ναι, κουβαλάω το βάρος της υπογραφής για το γάμο του πατέρα μου. Με ψυχανάλυση ίσως να περάσει. Είναι κάτι που το κουβαλάω, θα το κουβαλάω, γιατί είναι κάτι που δεν το ήθελε ο πατέρας μου.

1705341043888-326059220-mwb.jpeg

Είναι κάτι που το είχαμε πει εξαρχής, είναι κάτι που το είχαμε ξεκαθαρίσει. Αν το είχε πει ο πατέρας μου από την αρχή, ότι κοίτα Γιάννη, εγώ θέλω να παντρευτώ ή ότι εγώ θα δώσω ένα μέρος του περιουσιακού μου στοιχείου, ένα ποσοστό από τα πνευματικά μου δικαιώματα δεν θα είχα κανένα θέμα. Αλλά από τη στιγμή που εκείνος δεν το ήθελε, με στοιχειώνει».

Η Φιλοθέη Μωβ δεν θέλησε να δώσει παραπάνω έκταση στο συγκεκριμένο θέμα αλλά ούτε και να απαντήσει δημόσια στον Γιάννη Βαρδή. Ωστόσο, αρκέστηκε να πει δυο φράσεις on camera: «Δεν με ενδιαφέρει να απαντήσω. Κανένας άνθρωπος δε ρωτάει τους κουμπάρους. Αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός λένε… Δε με ενδιαφέρει κάτι να απαντήσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved