Κάγκελο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Πότε έγινε αυτό; Ο Χρήστος Μάστορας έχει μεγάλη καρδιά»
Media

Κάγκελο η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Πότε έγινε αυτό; Ο Χρήστος Μάστορας έχει μεγάλη καρδιά»

Το πρωινό: Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας, συνάντησαν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η ίδια, βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους όμως μαζί της κάποιες μέρες ήταν και ο σύντροφός της και frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο ταξίδι, πέρασα υπέροχα. Εντάξει, πήγα για δουλειά στη Νέα Υόρκη αλλά περάσαμε ωραία με τον Χρήστο», είπε αρχικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

kalifoni.jpeg

Παλαιότερα ο δημοσιογράφος είχε αναφέρει σε ένα ρεπορτάζ ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και από τότε ο Χρήστος Μάστορας δεν του μιλάει. Εκείνη έμεινε κάγκελο όταν το άκουσε και απάντησε:

«Πότε έγινε αυτό; Ο Χρήστος έχει μεγάλη καρδιά».

Στη συνέχεια είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Για το 2024 θέλω υγεία και αγάπη. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα προβλήματά τους, μη νομίζεις. Αλλά, υγεία και αγάπη εύχομαι και να συνεχίσουμε με τον Χρήστο να είμαστε υπέροχα. Δε θα με δείτε τηλεοπτικά, δεν θέλω, δεν μου αρέσει. Δεν είναι η τηλεόραση για μένα, το έχω πάρει απόφαση. Περάσαμε υπέροχα, κάναμε βόλτες, ψώνια, κουραστήκαμε κιόλας γιατί ήμασταν για δουλειά, αλλά ήταν υπέροχα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved