Λουκία Παπαδάκη: «Η “Λάμψη” ήταν πολύ σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής»
Media

Λουκία Παπαδάκη: «Η “Λάμψη” ήταν πολύ σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής»

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την σειρά που θα πρωταγωνιστήσει, τις συνεργασίες της, και για την Λάμψη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις συνεργασίες της.

«Η σειρά «Ηλέκτρα» αποδεικνύει πολύ έντονα ότι δεν έχει συμβεί καμία τρομακτική αλλαγή στη νοοτροπία 50 χρόνια μετά δυστυχώς. Θυμάμαι τα
καλύτερα από τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν μία εξαιρετική προσωπικότητα και σπουδαία συνεργάτης. Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης ήταν να φοράει κάτι παντοφλάκια για να μην κουράζεται», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Για τη «Λάμψη» ανέφερε: «δεν θα πω τίποτα για όσα ακουστήκαν για τη «Λάμψη», βαριέμαι πάρα πολύ. Έχουν περάσει 33 χρόνια από τη «Λάμψη» και έχουμε κάνει μία σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής. Η γραφή του Νίκου Φώσκολου ήταν πολύ χαρακτηριστική, έντονη και με πολύ καλά ελληνικά. Ο Νίκος Φώσκολος είχε αγωνία για τις καιρικές συνθήκες και αν θα μπορούσα να έρθω στο γύρισμα αν χιόνιζε στο αεροδρόμιο. Του έλεγα «ό,τι κι αν συμβεί εγώ 8:30 η ώρα θα είμαι στο πλατό», συμπλήρωσε αναφορικά με τη «Λάμψη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved