Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…»
Media

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Σκεφτόμασταν να υιοθετήσουμε ένα παιδί, αλλά…»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στο Πρωινό ΣουΣού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι με τον Φάνη Μουρατίδη σκεφτόντουσαν να υιοθετήσουν ένα παιδί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μεγαλώνω πάρα πολύ όπως όλοι και χαίρομαι πάρα πολύ. Και μου αρέσει που βρίσκομαι σε αυτήν την ηλικία. Μου αρέσουν όλα σε αυτήν την ηλικία, αλλά κυρίως τα ουσιαστικά. Μου αρέσει ο τρόπος που μπορώ να σκεφτώ, είσαι στη μέση σε αυτή την ηλικία. Ξέρεις το πριν και το πριν σου δίνει και εφόδια για το μετά. Βγάζεις από τη μέση κάτι παράλογα και βαρετά άγχη που δεν σου χρειάζονται καν. Εντοπίζω τις μεγάλες διαφορές στη συνειδητοποίηση.»!

Και πρόσθεσε: «Είχα κάνει παλιότερα ψυχοθεραπεία αλλά μετά όταν πέθανε η μητέρα μου, είπα ότι είναι μία ευκαιρία να κάτσω και να ασχοληθώ με κάποια πράγματα. Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν συνοδοιπόρος αλλά δεν τον αφορά αυτό το θέμα».

Και αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να υιοθετήσει με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη ένα παιδί: «Πιο παλιά το σκεφτόμασταν. Μέχρι να προχωρήσουμε, ήρθε ο κορονοϊός και πάψαμε να το σκεφτόμαστε. Δεν ξεκινήσαμε τις διαδικασίες, ήταν μόλις είχαμε πάρει την τελική απόφαση» και συμπλήρωσε για το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίδια δικαιώματα, βλέπω δίπλα μου ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που δεν τα έχουν πάει καλά με τα παιδιά τους».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved