Survivor: Σάλος με την Ασημίνα: «Έχει έπαρση. Φαίνεται πως ξέχασε ότι κάποτε ήταν Μαχήτρια»
Media

Survivor: Σάλος με την Ασημίνα: «Έχει έπαρση. Φαίνεται πως ξέχασε ότι κάποτε ήταν Μαχήτρια»

Survivor: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει προκαλέσει ταραχή φέτος με τη συμπεριφορά της στο ριάλιτι επιβίωσης που σύμφωνα με τους παίκτες είναι προκλητική και απαράδεκτη.

Τα όσα είπε η ίδια χθες 15/1 στο συμβούλιο του νησιού, δεν υπήρχε περίπτωση οι Μαχητές να μην τα σχολιάσουν στο επεισόδιο που προβλήθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Γενάρη.

Θυμίζουμε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε χθες, μεταξύ άλλων: «Πλέον δεν είναι ο κόσμος κριτής για να με λέει φωνακλού. Δεν ήθελα να μιλήσω, νυστάζω. Έχω ακούσει πάρα πολλές φορές στα αυτιά μου ότι δεν μπορεί και δεν το έχει, ρίχνει αλλού και δεν είναι τίποτα. Έχω έρθει με την προϋπόθεση ότι θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί. Δεν το κάνω για να γιουχάρω τα παιδιά, αλλά γιατί νιώθω ότι θα αποσυντονίσει τον αντίπαλο».

1705433232378-922509912-survivor.jpeg

«Μαχήτρια ήταν κάποτε, φαίνεται ότι το έχει ξεχάσει», είπε ένας από τους παίκτες των Μαχητών σήμερα στην παραλία.

«Έχει έπαρση πολύ», σημείωσε κάποιος άλλος.

«Το σχόλιό της δεν μου άρεσε. Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής. Ήταν ασέβεια αυτό που έκανε...», είπε ο Φάνης Μπολέτσης στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα.

«Η ειρωνία της δεν σταματάει ποτέ. Μας γιούχαρε πολύ έντονα και μετά μίλησε άσχημα στη Δώρα και την ειρωνεύτηκε. Με βάση ηλικίας θα έπρεπε να τη σέβεται. Είναι πάρα πολύ κακό. Έχει περίεργο χαρακτήρα και το έχουμε καταλάβει όλοι. Κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους και να σταματήσει αυτό. Δεν είμαστε στο σχολείο», είπε με τη σειρά της η Μαριλίνα Βακονδίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved