Survivor: Συγκλονίζει ο Αλέξης Παππάς: «Το 1990 περνούσαμε τα σύνορα με τους γονείς μου και...»
Media

Survivor: Συγκλονίζει ο Αλέξης Παππάς: «Το 1990 περνούσαμε τα σύνορα με τους γονείς μου και...»

Survivor: Τη δική του προσωπική εξομολόγηση έκανε ο Αλέξης Παππάς στο αποψινό επεισόδιο 16/1 του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας, περιέγραψε το πώς ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του, περπατώντας μέσα στα βουνά και αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση, αν είναι να οριοθετήσω μια δύσκολη στιγμή, που δε τη βίωσα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό είναι που με κρατάει σε όλες τις άλλες δυσκολίες και στα ταξίδια μου που ήμουν μόνος μου, είναι η στιγμή που οι γονείς μου, η οικογένειά μου, αποφάσισαν να μεταφερθούμε από τη Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και συνέχισε:

papas.jpeg

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε το βράδυ με προσοχή τα βουνά και τα στενά περάσματα μέσα στο βουνό, ο ένας πίσω από τον άλλον. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μάνα να χάνει το παιδί της επειδή έπεσε και ο από πίσω της, τής έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και ακουστεί από τους Αλβανούς στρατιώτες και μας γυρίσουν πίσω. Αυτό είναι κάτι που όταν το θυμάμαι με συγκινεί και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved