Survivor: H αλαζονεία της Δαλάκα ενόχλησε αδιανόητα τη Σταυρούλα Χρυσαειδή κι έστειλε μήνυμα
Media

Survivor: H αλαζονεία της Δαλάκα ενόχλησε αδιανόητα τη Σταυρούλα Χρυσαειδή κι έστειλε μήνυμα

Survivor: Δυνατό το νέο επεισόδιο. Όσο μάχονται οι παίκτες ενάντια στους Διάσημους, τόσο εκείνοι πεισμώνουν και γίνονται αγρίμια.

Το θέμα είναι πως έτσι αυξάνεται και κάπως η έπαρση και τι εννοούμε με αυτό; Στο τελευταίο επεισόδιο μια ατάκα της Κατερίνας Δαλάκα έφερε καταιγισμό από σχόλια στο twitter ενώ φάνηκε πως ενόχλησε ιδιαίτερα και την πρώην παίκτρια, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

chrysaidi_landscape.jpg

Πώς και γιατί;

«Άντε γιατί πολύ αέρα πήραμε» είπε η Κατερίνα στους Μαχητές που είχαν κερδίσει τους δύο προηγούμενους αγώνες ασυλίας και μόλις είχε πάρει το παιχνίδι από τη Δώρα Νικολή.

«Οι ήττες μου είναι επειδή δεν παίζω εγώ καλά, όχι επειδή είναι δύσκολος ο αντίπαλος. Όταν είμαι καλά δεν χάνω», συμπλήρωσε λίγο αργότερα μιλώντας στο Γιώργο Λιανό.

Πώς απάντησε σε αυτήν την αλαζονεία της Δαλάκα όμως η Σταυρούλα Χρυσαειδή;

«Εγώ θα πω ένα τεράστιο μπράβο σε αυτήν εδώ τη μαχήτρια της ζωής!!! Μητέρα τεσσάρων παιδιών! Πολλά μπράβο! Άξια προς μίμηση!! 46 χρονών και παλεύει σαν αγρίμι! Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός και το αποδεικνύει σε κάθε της run! Και μπράβο της που παίζει με μεγαθήρια του παιχνιδιού ασχέτως αποτελέσματος! Απλά respect». Με το «γάντι» το λιγότερο!

stavroula.webp

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved