Καφετζόπουλος: Ο πιο δύσκολος ρόλος, αυτός του πατέρα και η 10χρονη σχέση με τη σύντροφό του, Βάσω
Showbiz

Καφετζόπουλος: Ο πιο δύσκολος ρόλος, αυτός του πατέρα και η 10χρονη σχέση με τη σύντροφό του, Βάσω

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο του ως πατέρας για τα παιδιά του όσο και στη σχέση του με τη σύντροφό του Βάσω Μιχαλοπούλου η οποία είναι βοηθός σκηνοθέτη. 

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε αγαπημένες μνήμες: «Στην Κωνσταντινούπολη περνούσαμε μια χαλαρή ζωή, με πάντα την αίσθηση ότι θα μας πουν “μαζέψτε τα και φύγετε γιατί είστε μια μειονότητα ανεπιθύμητη”. Η ζωή μου μέχρι τα 35 μου ήταν διαφορετική. Ήμουν λίγο φοιτητής και μετά δούλευα. Μάλιστα νοσταλγώ την εποχή που ήμουν ηχολήπτης. Όταν συνεργάστηκα με κόμματα ή πολιτικούς προσπάθησα να τους αλλάξω, αλλά μάταια».

«Ο πιο δύσκολος ρόλος στη ζωή είναι αυτός του πατέρα»

IMG_0947.jpg

Mε τους γιους του Γιώργο και Σπύρο.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφερόμενος στους δύο γιους του Σπύρο και Γιώργο, επεσήμανε: «Οι σχέσεις με τα παιδιά μου έχουν πια σταθεροποιηθεί γιατί είμαστε τρεις μεγάλοι άνθρωποι. Όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου τη λέω αναλυτικά και γίνομαι κουραστικός. Αν τα παιδιά μου θέλουν να κάνουν κάτι το κάνουν, δεν είμαι ο μπαμπούλας μπαμπάς. Ο πιο δύσκολος ρόλος στη ζωή είναι αυτός του πατέρα. Ήταν δύσκολο να βάλω σε τάξη τα προσωπικά μου, υπήρχαν εντάσεις και προβλήματα αλλά όλα αυτά τα έλυσαν τα παιδιά μου. Στους νέους ανθρώπους οφείλεται το ότι υπάρχει αρμονία στις οικογένειες με πολλά παρακλάδια».

8268_ANTONIS_KAFETSOPOYLOS_16062022.jpg

Με τη σύντροφό του Βάσω Μιχαλοπούλου σε σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην δεκαετή σχέση του με τη σύντροφό του Βάσω Μιχαλοπούλου η οποία είναι επίσης καλλιτέχνις, αφού είναι βοηθός σκηνοθέτη. Συγκεκριμένα είπε για εκείνη: «Είναι ο άνθρωπός μου. Πάντα η σχέση μου είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος. Με τη Βάσω γνωριζόμασταν χρόνια, είχαμε μια έλξη χωρίς να φλερτάρουμε και πριν 10 χρόνια έγινε σχέση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved