Παράδεισος: Συγκλονισμένο το Twitter με τη σκηνή Γεωργακόπουλου-Εξηνταβελόνη -Τα αποθεωτικά σχόλια
Media

Παράδεισος: Συγκλονισμένο το Twitter με τη σκηνή Γεωργακόπουλου-Εξηνταβελόνη -Τα αποθεωτικά σχόλια

Ο Παράδεισος των κυριών: Το Twitter απόψε (17/1) υποκλίθηκε στην υποκριτική δεινότητα του Λάζαρου Γεωργακόπουλου και της Νατάσας Εξηνταβελώνη στην αγαπημένη καθημερινή σειρά.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Χριστόφορο στον Παράδεισο, μαθαίνει για πρώτη φορά όσα τράβηξε η Αμαλία, κατά κόσμον Νατάσα Εξηνταβελόνη από τον άνθρωπο που τη βίασε.

Η σκηνή, ήταν πολύ δυνατή με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό μεγάλη συγκίνηση με την ερμηνεία του, όπως βέβαια και η παρτενέρ του.

Ο βιασμός της Αμαλίας ήρθε στο φως μετά την απόφαση για κράτηση του Πάρη στη φυλακή, ύστερα από τις καταγγελίες της Νέλλυς για τον δικό της βιασμό.

Έκτοτε ο Σίμος πίεζε την Αμαλία να πάει και εκείνη να τον καταγγείλει για όσα είχε βιώσει την ημέρα του αρραβώνα της, εκείνη όμως αρνούνταν.

Τελικά το πήρε απόφαση όμως πριν καταθέσει για τη Νέλλυ αποφάσισε να μιλήσει στον άνθρωπο που θεωρούσε πατέρα της, τον Χριστόφορο.

paradeisos.jpg

Στο άκουσμα όσων είχε να του πει, εκείνος κατέρρευσε συναισθηματικά καθώς δεν μπορούσε να διανοηθεί τι είχε περάσει η κόρη του. Συγχρόνως έκανε και την αυτοκριτική του για τους δικούς του λάθος χειρισμούς.

Μετά από μία τόσο δυνατή σκηνή, το Twitter επιδόθηκε σε αποθεωτικά σχόλια για τους δύο ηθοποιούς. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved