Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Όταν πατάνε τα όριά μου, η καρδιά δε συγχωρεί, πληγώθηκα…»
Media

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Όταν πατάνε τα όριά μου, η καρδιά δε συγχωρεί, πληγώθηκα…»

Η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Προσοχή… προσοχή» που ερμηνεύει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και παραδέχθηκε ότι ενοχλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνήθηκε ο χωρισμός της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Αρχικά η Ειρήνη Παπαδοπούλου είπε: «Η καρδιά δε συγχωρεί. Όταν βάζεις τα όριά σου και τα πατάνε, και τα ξαναπατάνε, η καρδιά δε συγχωρεί. Μου έχει συμβεί», ενώ όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, απάντησε, «Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

eirini_papadopoulou_1704315216_3272355670278671988_273840724.jpg

Και πρόσθεσε: «Πληγώθηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που επικοινωνήθηκε ο χωρισμός μου πριν έναν χρόνο γιατί δεν υπήρχε αλήθεια μέσα σε όλα αυτά. Γενικά, από όλα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, ζήτημα να είναι αλήθεια το 30%. Απ’ ότι έχω καταλάβει, ο χώρος και το σύστημα της showbiz έτσι λειτουργεί. Οκ, το αποδέχομαι, όταν έρθει η στιγμή και χρειαστεί, θα μιλήσω. Ο χωρισμός είναι μια απώλεια. Έτσι το βιώνω».

eirini-papadopoulou.jpg

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τον Βασίλη Καρρά και τόνισε: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Βασίλη Καρρά. Νομίζω ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω για την απώλειά του».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved