Λύγισε ο Λαμπάτος: «Αισθάνομαι ντροπή και απογοήτευση. Είμαι μόνος χωρίς συμπαράσταση από τον χώρο»
Media

Λύγισε ο Λαμπάτος: «Αισθάνομαι ντροπή και απογοήτευση. Είμαι μόνος χωρίς συμπαράσταση από τον χώρο»

Το Πρωινό: Ο Γιώργος Λαμπάτος έγινε viral τις τελευταίες ώρες για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής του και σήμερα 18/1 μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην Espresso, αποκάλυψε ότι ζει σε άθλιες συνθήκες, σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

giorgoslabatos.webp

Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός live στον αέρα, μέσα από το σπίτι του, σίγουρα θα συζητηθούν ενώ ο ίδιος επεσήμανε ότι για αρκετό διάστημα είναι μόνος του χωρίς καμία συμπαράσταση από συναδέλφους και ανθρώπους του χώρου.

«Να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον. Είχαν καιρό να ενδιαφερθούν για εμένα. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος γιατί είχα καιρό να το αισθανθώ. Είμαι μόνος εδώ και καιρό, χωρίς καμία συμπαράσταση ούτε από φίλους και γνωστούς ούτε από ανθρώπους του χώρου. Έχω περάσει δύσκολα. Αισθάνομαι ντροπή και απογοήτευση που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση και δεν μπόρεσα να έχω κάνει κάτι άλλο και να μην βρίσκομαι τώρα σε αυτή τη δύσκολη θέση. Βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο που μαθαίνει την κατάσταση και μου στέλνουν μηνύματα και προσπαθούν να με βοηθήσουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος και συνέχισε:

labatos.jpeg

«Ο κόσμος όμως μου στέλνει μηνύματα συμπαράστασης. Κόσμος που δεν είναι της δουλειάς, θέλει να με γνωρίσει με κάθε τρόπο. Για δουλειά δεν χτυπάει το τηλέφωνο... Σκηνοθέτες, παραγωγοί και τέτοια δεν υπάρχουν. Με έχει πάρει τηλέφωνο ο οποιοδήποτε εκτός από αυτούς, ελπίζω ότι θα συμβεί και αυτό και θα είναι η συνέχεια, γιατί αυτό θέλει και μια προετοιμασία. Ελπίζω ότι με την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα, δεν θα χρειαστεί να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Θα σας ευχαριστώ συνέχεια γι΄αυτό».

Ο Γιώργος Λιάγκας, επεσήμανε στον αέρα ότι δεν πρέπει να ντρέπεται.

«Θα πρέπει να ντρέπεται η κοινωνία που αφήσαμε έναν άνθρωπο λαμπερό χωρίς δουλειά, τον αφήσαμε να εξαθλιωθεί και να βγει στην επιφάνεια μέσω ρεπορτάζ. Εγώ είμαι περήφανος που δημοσιογράφοι ανέδειξαν αυτό το θέμα. Είναι ειλικρινές και ανθρώπινο το ενδιαφέρον και χαίρομαι που τον βλέπω χαμογελαστό. Είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος και ειλικρινά ό, τι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω. Είχαμε πολλά μηνύματα ανθρώπων που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά. Το οικονομικό θέμα θα λυθεί, θα μαζευτούν 20-30 χιλιάδες αλλά εγώ θα φροντίσω να ξαναγυρίσει στη δουλειά του ο άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας με τον ηθοποιό να συγκινείται στον αέρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved