Φιλοθέη Μωβ: Απαντά στα παιδιά του Βαρδή: «Γραφικοί, εμμονικοί, πράγματα για τα... σκουπίδια»
Media

Φιλοθέη Μωβ: Απαντά στα παιδιά του Βαρδή: «Γραφικοί, εμμονικοί, πράγματα για τα... σκουπίδια»

Super Κατερίνα: Δεν έχει τέλος η κόντρα της Φιλοθέης Μωβ με την οικογένεια Βαρδή. Μπαράζ δηλώσεων και επικοί χαρακτηρισμοί.

Η Καλλιστώ Βαρδή μίλησε με τη σειρά της σήμερα 18/1 για τον πατέρα της, Αντώνη Βαρδή και απάντησε για τον γάμο του με τη Φιλοθέη Μωβ.

«Γενικά δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το άτομο που μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Θα το συζητήσω με τον αδερφό μου για να δούμε τι θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον. Γενικώς είναι ένα άτομο πο μας δημιουργούσε προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να πενθήσουμε τον πατέρα μας από τα προβλήματα που μας δημιουργούσε», είπε χαρακτηριστικά η Καλλιστώ Βαρδή.

Τα λεγόμενά της μεταφέρθηκαν στην Φιλοθέη Μωβ κι εκείνη την έδωσε τη δική της απάντηση, μέσα από την ίδια εκπομπή:

«Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως. Αυτά λύνονται εκεί που αρμόζει. Όχι με τον κόσμο, δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος. Κουράσαμε. Γραφικοί, εμμονικοί, πράγματα που είναι για τα σκουπίδια, όλη αυτή η κατάσταση. Δεν θα ξαναεμπλακώ με αυτό. Γίνονται τόσα γύρω μας, γυναικοκτονίες... Κουράζεται ο κόσμος να ακούει εμμονικούς ανθρώπους να λένε τα ίδια και τα ίδια. Δεν πουλάει αυτό. Αν κάποιος νομίζει ότι πουλάει αυτό κάνει λάθος. Εγώ δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved