Λιάγκας: Η συνάντηση με τον Άγγελο Λάτσιο & η αποκάλυψη: «Έβλεπε τα stories μου & τον ενέπνευσα να…»
Media

Λιάγκας: Η συνάντηση με τον Άγγελο Λάτσιο & η αποκάλυψη: «Έβλεπε τα stories μου & τον ενέπνευσα να…»

Η εκπομπή, Το πρωινό, πρόβαλε το βίντεο από τη βραδινή έξοδο της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Άγγελο Λάτσιο στο NOX και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ήταν και εκείνος στο νυχτερινό κέντρο και συνομίλησε με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Ήμουν στη Μαρινέλλα με τον φίλο μου Γιάννη Λάτσιο και είχε φέρει και τον γιο του, Άγγελο και ήταν και η Νατάσα Θεοδωρίδου…

Θέλω να μιλήσω με την άδεια του Γιάννη δεν θα την πάρω γιατί είναι κολλητός μου φίλος αλλά της Ελένης Μενεγάκη της μάνας του, επειδή ήμασταν μαζί δίπλα δίπλα και μιλάγαμε για τρεις ώρες…

83941811-AGGELOS-LATSIOS-ELENH-MENEGAKH3.webp

Μπράβο στους γονείς του αλλά και στο παιδί. Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα.

Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα…»

Δείτε την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Άγγελο Λάτσιο στον αέρα του Πρωινού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved