Λαμπάτος: Φόνσου - Μπιμπίλας πήραν θέση για την κατάσταση του-«για να γίνεις το πρόσωπο της ημέρας…»
Media

Λαμπάτος: Φόνσου - Μπιμπίλας πήραν θέση για την κατάσταση του-«για να γίνεις το πρόσωπο της ημέρας…»

Ο Γιώργος Λαμπάτος ζει σε άθλιες συνθήκες σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής.

Ο Γιώργος Λαμπάτος δήλωσε με δάκρυα στα μάτια στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα, Espresso: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.»

Η Άννα Φόνσου και ο Σπύρος Μπιμπίλας έκαναν δηλώσεις επί του θέματος στο Πρωινό Σουσου.

«Δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον Γιώργο Λαμπάτο αλλά πιστεύω ότι όταν αντιμετωπίζεις ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα δεν βγαίνεις στην τηλεόραση για να γίνεις το πρόσωπο της ημέρας. Το σπίτι είναι δέκα βήματα από το σπίτι το οποίο μένει. Δεν είναι σωστό να βγαίνεις στην τηλεόραση πριν απευθυνθείς στα αρμόδια όργανα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν ήρθε ποτέ στο ”Σπίτι του ηθοποιού” για να μου ζητήσει βοήθεια», δήλωσε η Άννα Φόνσου.

Και ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε: «Δεν γνωρίζαμε την κατάσταση του γιατί δεν μας την είχε επικοινωνήσει. Έμαθα πριν τρεις μέρες την κατάσταση του και μίλησα μαζί του μετά από δύο χρόνια. Μου εξήγησε ορισμένα πράγματα και από εμάς θα έχει βοήθεια παρότι δεν είναι μέλος του σωματείου. Η βοήθεια θα δοθεί και από ηθοποιούς αλλά και από απλό κόσμο. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται σε κατάσταση ανέχειας. Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση αλλά όχι τόσο σοβαρή όσο γράφτηκε στην εφημερίδα…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved