Μαρτίκας: «Για τη Δαλάκα το Survivor έγινε καριέρα - Η Μαρία Αντωνά είναι αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ»
Media

Μαρτίκας: «Για τη Δαλάκα το Survivor έγινε καριέρα - Η Μαρία Αντωνά είναι αγνώριστη χωρίς μακιγιάζ»

Breakfast@Star: Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το φετινό Survivor και σχολίασε τα πάντα, στην κάμερα της εκπομπής του Star. Τα όσα είπε θα συζητηθούν.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης σχολίασε τα πρόσωπα που βρίσκονται φέτος στον Άγιο Δομίνικο και απάντησε σε όλα χωρίς περιστροφές.

«Τα επεισόδια μέχρι τώρα δεν μου έχουν αφήσει τίποτα το ιδιαίτερο ούτε στο θέμα της συμβίωσης, ούτε και κάτι τρομερό αγωνιστικά. Πιστεύω η εξέλιξη του παιχνιδιού να είναι διαφορετική για να τονωθεί η τηλεθέαση… Αν συνεχίσει έτσι, χρειάζονται σίγουρα τονωτικές ενέσεις», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Η Ασημίνα είναι, όπως την ξέρουμε. Δεν ξέρω αν της λείπω εγώ. Η Δαλάκα μάλλον χρωστάει γιατί πλέον έχει γίνει καριέρα το Survivor και για πολλούς είναι και πολλοί νέοι άνθρωποι αναζητούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, την αναγνώριση και να κάνουν κάτι μετά το παιχνίδι και ένα καλό συμβόλαιο κατά τη διάρκεια. Η Δαλάκα για τέταρτη φορά είναι μία επαγγελματίας παίκτρια Survivor. Συνεχίζει αλλά χρωστάει το περσινό και να παίξει τίμια απέναντι στους οπαδούς της και στους υποστηρικτές της».

spyros_martikas_l.jpg

Για τις φήμες περί στενής σχέσης της Δαλάκα με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί είπε μεταξύ άλλων: «Πολλές φήμες κυκλοφορούν αρκεί να μην εκθέτουν χαρακτήρες. Πού να ξέρει κάποιος για τη μεταξύ τους σχέση; Δεν μπορούμε να σπιλώνουμε έτσι χαρακτήρες».

«Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ», κατέληξε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved