Survivor: Η νέα παίκτρια Aira Adomaityte έχει πάει 2 φορές στο GNTM-Η σχέση, η καταγωγή και η ηλικία
Media

Survivor: Η νέα παίκτρια Aira Adomaityte έχει πάει 2 φορές στο GNTM-Η σχέση, η καταγωγή και η ηλικία

Fay’s Time: Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα έκανε τις πρώτες της δηλώσεις η Aira Adomaityte, η οποία έφυγε για Άγιο Δομίνικο και θα μπει σύντομα στο Survivor.

Η Aira από τη Λιθουανία είναι 23 ετών και δεν θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα καθώς έχει πάει δυο φορές σε οντισιόν του GNTM, μία το 2018 και μία το 2019. Μπορεί να είχε κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως καμία από τις δύο φορές δεν κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μόδας.

«Είμαι η Aϊρα και ήρθα στο GNTM γιατί θέλω πάρα πολύ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ στο μέλλον. Γεννήθηκα στη Λιθουανία, οι γονείς μου χώρισαν και πήγαμε στην Ιρλανδία για μερικά χρόνια. Έπειτα, όταν ήμουν 9 χρονών, ήρθαμε στην Ελλάδα, μαζί με την μαμά μου και τον αδελφό μου. Από 15 ετών βοηθούσαμε την μητέρα μου στη δουλειά, επειδή τα φέρναμε λίγο δύσκολα και παράλληλα επειδή έλειπε όλη την ώρα για δουλειά, έπαιρνα το ρόλο της ουσιαστικά στο να προσέχω το μικρό μου αδελφό. Στα 15 μου έκανα αρχή με το μόντελινγκ και εκεί κατάλαβα ότι μ΄άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό», έχει δηλώσει η ίδια.

Η πρώτη οντισιόν:

Και η δεύτερη:

Οι πρώτες δηλώσεις πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

«Δήλωσα συμμετοχή στο Survivor γιατί πραγματικά θέλω να τη ζήσω την εμπειρία αυτή, από μικρή ενθουσιαζόμουν με τα αγωνίσματα και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω. Θα με χαρακτήριζα ανταγωνιστική, πολύ ευδιάθετη και ελπίζω ήσυχη. Αγαπημένος μου νικητής είναι ο Ντάνος γιατί τότε ήρθα Ελλάδα και έπαιζε εκείνη την περίοδο. Με αυτόν που θα έρθω πιο κοντά από την ομάδα μου θεωρώ πως είναι η Δώρα, θα τα πήγαινα πολύ καλά. Την είχα δει κιόλας», είπε αρχικά η Aira Adomaityte και συνέχισε:

«Φεύγοντας για το Survivor αφήνω πίσω μου τη σχέση μου, τον Γιόβαν, που αγαπώ πολύ, τον σκύλο μου που είναι το παιδί μου, τον Τέσλα, τον μικρό μου αδερφό και τους φίλους μου. Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά τη μέρα που με πήραν τηλέφωνο και ευτυχώς το πήρε καλά που θα πάω στο Survivor, του έδειξα πως δεν έχει να αγχωθεί για κάτι. Έχω πολλά σχέδια για τη ζωή μου και αν δεν το κάνω τώρα δεν θα το κάνω ποτέ. Οι φίλοι μου λένε πως θα γελάσουν πολύ με αυτά που θα πω, γιατί δεν είμαι Ελληνίδα και πολλές εκφράσεις δεν τις καταλαβαίνω. Ξέρω πού πάω και τι περιμένω, δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Σίγουρα θα πάρω κάποιο γούρι μαζί μου. Μακάρι να μπορούσα να πάρω μαζί μου το σκύλο μου, είναι τρία κιλά, τι κακό θα κάνει;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Fay’s Time:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved