Survivor 2024: Οι προσωπικές & σκληρές ιστορίες των διάσημων που συγκλονίζουν
Media

Survivor 2024: Οι προσωπικές & σκληρές ιστορίες των διάσημων που συγκλονίζουν

Οι επώνυμοι παίκτες του Survivor 2024 μοιράζονται ορισμένες συγκινητικές στιγμές με το κοινό και συγκλονίζουν…

Μαρία Αντωνά

Η επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που είναι ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, κατά τη διάρκεια των πρώτων της ημερών στον Άγιο Δομίνικο μοιράστηκε στις κάμερες την περιπέτεια υγείας του αδελφού της.

maria-antona.jpg

«Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδελφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με τη μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου. Ύστερα από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί, ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια, από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά», ανέφερε η Μαρία Αντωνά. «Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτε άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

Νίκος Γκάνος

Ο τραγουδιστής της γνωστής επιτυχίας «Last Summer» σε πρόσφατο επεισόδιο του Survivor 2014 εξομολογήθηκε ότι έχει χάσει την αδελφή του. «Καθόμουν πολλές ώρες στον υπολογιστή σαν παιδάκι, μία μέρα λοιπόν η αδελφή μου φωνάζει από το μπάνιο: “Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω”. Της είπα “Άσε με ρε Μαρία, τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή θα σε δω μετά” Και δεν την ξαναείδα».

«Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και γι’ αυτό με έχει κάνει να μην αφήνω στη ζωή μου τίποτα για αύριο», συνέχισε.

nikos-gkanos.jpg



Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Νίκος Γκάνος είχε αποκαλύψει: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν στα 14 μου έχασα την κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδερφή μου, Μαρία. Ήταν ο πρώτος θάνατος στην οικογένεια και μας συγκλόνισε καθώς ήταν εντελώς απρόσμενο. Μετά την αδερφή μου ακολούθησαν μερικούς μήνες μετά ο αδερφός μου, Γιάννης και ύστερα από έναν χρόνο ο πατέρας μου. Έχω εξοικειωθεί με τον θάνατο και με την ιδέα ότι κάποιον που αγαπώ μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τον χάσω».

Σάββας Γκέντσογλου

Για τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο αλλά και για την απώλεια που τον σημάδεψε, μίλησε στην κάμερα ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα επιχειρηματικά και θέλω να ασχοληθώ με αυτά αλλά το ποδόσφαιρο, το αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να το σταματήσω. Θα συνεχίσω να παίζω για όσο αντέχω.

savvas-gkentsoglou.jpg

Έφυγα πολύ μικρός από το χωριό μου για να ακολουθήσω το όνειρό μου, να παίζω ποδόσφαιρο, τα κατάφερα και ευχαριστώ το Θεό γιατί έχω καταφέρει ό, τι ονειρευόμουν», είπε και συνέχισε μιλώντας για την απώλεια που τον συγκλόνισε.

«Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον νονό μου. Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου. Ήταν τόσο έντιμη φιγούρα στη ζωή μου που ένα μήνα ζούσα στην κανονική μου οικογένεια κι έναν μήνα μάζευα τα πράγματά μου και ζούσα με τον νονό μου και την οικογένειά του.

Ο άνθρωπος είχε πολλά προβλήματα, ήταν νεφροπαθής. Περνούσε δύσκολα αλλά ήταν μαχητής και την απώλεια του τη βίωσα σχετικά μικρός γιατί όταν πέθανε ήμουν 15 χρονών κι ένιωσα σαν να έχασα τον έναν από τους δυο πατεράδες μου».

Κρίστη Καθαργιά

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Κρίστη Καθαργιά, είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα και έχει κι έναν υπέροχο γιο.

Η ίδια, μιλώντας για την περιπέτεια που πέρασε ο μικρός σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, ξέσπασε σε κλάματα on camera.

«Όταν σπούδαζα ψυχολογία έμεινα έγκυος. Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησε το παιδί μου, σε ηλικία περίπου 2,5 ετών, πάρα πολύ σοβαρά. Τον είχα στο νοσοκομείο για πολύ καιρό. Κόντεψε να πεθάνει. Τότε ένιωσα πραγματικά ότι ήμουν έτοιμη να πεθάνω εγώ για να ζήσει εκείνος», είπε αρχικά η Κρίστη Καθάργια και συνέχισε:

kristi-kathargia.jpg

«Εκείνο που με σκότωσε ήταν όταν τον πήγα στον γιατρό μετά από δύο μήνες για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται και πώς αναρρώνει, τον είχα αγκαλιά και είδε το δωμάτιο που μέναμε τόσο καιρό στο νοσοκομείο και μου είπε "μαμά το σπίτι μας" και προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι αυτό δεν ήταν το σπίτι μας και δεν το καταλάβαινε. Τελοσπάντων. Το παιδί μου είναι καλά και υγιέστατο».

Αλέξης Παππάς

Τη δική του προσωπική εξομολόγηση έκανε και ο Αλέξης Παππάς.

Ο ηθοποιός και επιχειρηματίας, περιέγραψε το πώς ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του, περπατώντας μέσα στα βουνά και αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό περιστατικό.

«Η ζωή είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση, αν είναι να οριοθετήσω μια δύσκολη στιγμή, που δε τη βίωσα τόσο έντονα αλλά τη θυμάμαι και αυτό είναι που με κρατάει σε όλες τις άλλες δυσκολίες και στα ταξίδια μου που ήμουν μόνος μου, είναι η στιγμή που οι γονείς μου, η οικογένειά μου, αποφάσισαν να μεταφερθούμε από τη Βόρεια Ήπειρο στην ελληνική πλευρά και να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και συνέχισε:

alexis-papas.jpg

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά να περνάμε το βράδυ με προσοχή τα βουνά και τα στενά περάσματα μέσα στο βουνό, ο ένας πίσω από τον άλλον. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μάνα να χάνει το παιδί της επειδή έπεσε και ο από πίσω της, τής έκλεισε το στόμα για να μην κλάψει και ακουστεί από τους Αλβανούς στρατιώτες και μας γυρίσουν πίσω. Αυτό είναι κάτι που όταν το θυμάμαι με συγκινεί και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved