Famagusta: Όσα θα δούμε στα 2 πρώτα καθηλωτικά επεισόδια- Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα!

Famagusta: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00

Media

Famagusta: Όσα θα δούμε στα 2 πρώτα καθηλωτικά επεισόδια- Απόψε η μεγάλη πρεμιέρα!

Η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου, με τίτλο Famagusta, κάνει πρεμιέρα, απόψε, Κυριακή 21 Ιανουάριου, στις 21.00, στο MEGA. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ.

Όσα πρόκειται να δούμε στα δύο πρώτα, καθηλωτικά, επεισόδια του νέου δραματικού σίριαλ.

Μία συγκλονιστική ιστορία με φόντο την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο αρχίζει να... ξεδιπλώνεται στο MEGA. Στα πρώτα, συναρπαστικά, επεισόδια της σειράς «Famagusta» γνωρίζουμε τις οικογένειες Σέκερη και Κούρτη. Πρωταγωνιστές της είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και νεότεροι ταλαντούχοι ηθοποιοί.

oikogeneia-sekeri-famagusta.jpg

Συγκεκριμένα, το βασικό καστ αποτελείται από τους Γιάννη Μπέζο, Κοραλία Καράντη, Χρήστο Δούλη, Αντρέα Γεωργίου, Γιώργο Ζένιο, Γρηγόρη Βαλτινό, Αιμιλία Υψηλάντη, Στέφανπ Μιχαήλ, Σοφία Παυλίδου, Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλή Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλη Κακουριώτη, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρη Αντωνίρυ, Γρηγόρη Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκή, Ανδρέα Χρυσάνθου, Χριστίνα Σωτηρίου και τα παιδιά Άγγελο Γεωργίου και Αντρέα Χριστοδούλου, ενώ στο πρώτο επεισόδιο παίρνει μέρος και η Δέσποινα Μπεμπεδέλη.

1705584471159-26042214-famagusta.webp

Το σίριαλ περιγράφει τη ζωή των δύο οικογενειών και των ανθρώπων που τις περιβάλλουν με κεντρικό σημείο αναφοράς μία οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου του 1974.Όλα ξεκινούν τη στιγμή που μία νεαρή μητέρα τρέχει για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς, κρατώντας τον τριών μηνών γιο της στην αγκαλιά της, αλλά πέφτει αναίσθητη από το ωστικό κύμα μιας βόμβας. Όταν ξυπνάει, το παιδί της έχει χαθεί..

Το πρώτο επεισόδιο

Καλοκαίρι του 1974, Αμμόχωστος. Η τουρκική εισβολή είναι σε πλήρη εξέλιξη. Μία νεαρή μητέρα, η Χριστίνα, τρέχει πανικόβλητη με το τριών μηνών μωρό της στην αγκαλιά της. Ωστόσο, το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει τη ρίχνει στο έδαφος. Η γυναίκα χάνει τις αισθήσεις της και όταν ξυπνάει ανακαλύπτει ότι κάποιος της έχει αρπάξει τον γιο της. Πενήντα χρόνια αργότερα, ούτε εκείνη ούτε ο σύζυγός της, ο Αντρέας Σέκερης, έχουν ξεχάσει το χαμένο τους παιδί και θρηνούν ακόμα για αυτή την τραγική απώλεια.

ANTREAS-SEKERHS-(GIANNHS-MPEZOS).jpg

Αντρέας Σέκερης (Γιάννης Μπέζος) - Famagusta

Οι δυο τους είναι ιδιοκτήτες μιας φόρμας και έχουν πλέον άλλα τρία παιδιά, όμως ζουν την καθημερινότητά τους με έναν αέναο πόνο, ο οποίος δεν σβήνει μέσα τους. Την ίδια στιγμή, στο Λονδίνο, ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, ο Μάικλ, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Λευκωσία. Αποχαιρετά τη μητέρα του και πηγαίνει στην Κύπρο να γυρίσει μια σειρά ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή. Η έρευνά τού πρόκειται να συμπεριλάβει συνταρακτικές ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν την οδύνη και τον τρόμο ενός πολέμου και χώρισε στα δύο τις ζωές τους.

XRISTINA-SEKERH-(KORALIA-KARANTH).jpg

Χριστίνα Σέκερη (Κοραλία Καράντη)-Famagusta

Έτσι, μαθαίνοντας για το δράμα της Χριστίνας, την προσεγγίζει προκειμένου να της πάρει συνέντευξη για το χαμένο της παιδί. Όσο συμβαίνει αυτό το γεγονός, ο άντρας της κόρης της, της Μαριάννας, ο Θοδωρής, ζει τον δικό του εφιάλτη, καθώς ο φόνος της ερωμένης του, της Ελένης, η οποία είναι και παλιά φίλη του Μάικλ, πρόκειται να αλλάξει τα πάντα.

Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς αναμένεται να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA την Κυριακή 28 Ιανουάριου, στις 21.00, και απρόσμενες εξελίξεις πρόκειται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα θα δούμε, η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και έντονη ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής, ο οποίος γνωρίζει καλά τι έχει συμβεί, προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του.

famagusta-gossiptv.jpg

Ωστόσο, δεν μπορεί να κρατάει μέσα του τον εφιάλτη που τον βαραίνει και εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έγινε. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα που έχει μάθει για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του. Συγχρόνως, η εν διαστάσει σύζυγός του, η Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και για αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Παράλληλα, ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει μία μαρτυρία για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

famagusta.jpg

Από την άλλη, ο Τεύκρος, ο σύντροφος της Δάφνης, της μικρής κόρης της οικογένειας Σέκερη, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με τη φάρμα. Λίγο αργότερα, η κοπέλα αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ και εκείνος της αποκαλύπτει ότι η αγνοούμενη είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα. Στη συνέχεια, ο σκύλος της Ελένης φέρνει στο φως όλη την αλήθεια και το συνταρακτικό μυστικό που κρύβεται μέσα σε ένα πηγάδι..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved