Η γη της ελιάς: Τζον και Αθηνά γίνονται ζευγάρι- Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας
Η γη της ελιάς: Τζον και Αθηνά γίνονται ζευγάρι
Media

Η γη της ελιάς: Τζον και Αθηνά γίνονται ζευγάρι- Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Η Φιλιώ έχει αρχίσει να-ενοχλείται από την παρουσία του Τζον στη Μάνη, γιατί νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα της Αθηνάς.

Την ίδια ώρα, εκείνος και η γυναίκα έρχονται πιο κοντά. Την επόμενη ημέρα, ο Ισίδωρος προσκαλεί την Αθηνά και τον Τζον για φαγητό και όλοι αντιλαμβάνονται πως υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, καθώς ανταλλάσσουν έντονα βλέμματα. Αργότερα, ο Ελληνοαμερικανός κάνει μια συζήτηση με την Αθηνά, την οποία έχει ερωτευτεί, και τελικά γίνονται ζευγάρι.

gkerekou-gi-elias.png

Η γη της ελιάς: Αθηνά

Στη συνέχεια, εκείνη του κάνει το τραπέζι και ξαφνικά εμφανίζεται ο Λυκούργος, που θέλει να φάει κρυφά από τη Χάιδω. Οι μέρες περνούν και το νέο ειδύλλιο εξελίσσεται, αν και η Φιλιώ βάζει συνεχώς εμπόδια. Από την άλλη, ο Ισίδωρος επιτρέπει στην Αμαλία να γυρίσει στο σπίτι, αλλά υπό όρους. Εκείνη επιστρέφει, ενώ ο άντρας διατηρεί ακόμα επιφυλάξεις απέναντι της. Παράλληλα, ο Αποστόλης και η Αναστασία τα ξαναβρίσκουν και συμφωνούν να παντρευτούν σε δύο χρόνια, ενώ η Ανωτέρα καλεί τη Δήμητρα. Η αστυνόμος ανησυχεί ότι θέλουν να την επιπλήξουν για τη σχέση της με τον Κουράκο, όμως της ανατίθεται τελικά μία επικίνδυνη μυστική αποστολή, την οποία αποδέχεται.

Kourakos.jpg

Γη της ελιάς Κουράκος

Ο Γιώργης αντιδρά έντονα με την απόφασή της, καθώς γνωρίζει την επικινδυνότητα της υπόθεσης που ανέλαβε. Το ζευγάρι διαφωνεί και ο καβγάς ανάμεσά τους φουντώνει. Παρ’ όλα αυτά, η Δήμητρα δεν κάνει πίσω. Την επόμενη ημέρα, αναλαμβάνει δράση και μεταμφιεσμένη, με κόκκινη περούκα και μπλε φακούς επαφής, ξεκινάει τη μυστική της αποστολή. Συγκεκριμένα, παρακολουθεί το σπίτι κάποιου Ρουσσέα, ο οποίος εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών και καταφέρνει να μπει μέσα και να ψάξει για αποδείξεις και ουσίες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved