Η παραλία: Η Υπατία αποφασίζει να παντρευτεί με τον Χάρι
Media

Η παραλία: Η Υπατία αποφασίζει να παντρευτεί με τον Χάρι

Η παραλία: Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας.

Ο Καραχάλιος φεύγει από την Κρήτη, ενώ η Υπατία, που έχει αποφασίσει να παντρευτείτε τον Χάρι, ξεκινάει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Παράλληλα, η Κεράσια ξεμπροστιάζει τη σχέση του Γράντου με την Τες και φτάνουν στο διαζύγιο, ενώ η Ελένη μαθαίνει σοκαριστικές αλήθειες για τον Λοΐζο.

H-PARALIA-EPEISODIO-74-8.jpg

Όσο οι μέρες περνούν, στα Μάταλα καταφθάνουν ολοένα και περισσότεροί χίπηδες. Έτσι,-σιγά σιγά, το χωριό και κυρίως η παραλία γεμίζει με νέα πρόσωπα και σφύζει από ζωή. Την ίδια στιγμή, ο Μάρτιν είναι πάντα εκεί για να υποδεχθεί τους νεόφερτους και συμπεριφέρεται σε όλους ως αρχηγός της κοινότητας. Την ίδια στιγμή, ο αστυνόμος Καραχάλιος καλείται να φύγει από την Κρήτη. Μετά την αναχώρησή του, η ψυχολογία της Μαρίας είναι αρκετά πεσμένη, διότι χάνει για άλλη μια φορά τον άντρα που αγαπάει.

H-PARALIA-EPEISODIO-73-8.jpg

Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η καλύτερό της φίλη, η Υπατία, και προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό της. Εν τω μεταξύ, η εγκυμονούσα κοπέλα έχει βρει έναν ωραίο τρόπο να κρατάει τη φίλη της απασχολημένη ώστε να μη σκέφτεται τα προβλήματά της, ο οποίος είναι άλλος από το να της δώσει ενεργό ρόλο στον σχεδίασμά του γάμου της. Εκείνη και ο Χάρι, ύστερα από το επίσημο τραπέζι που έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στο σπίτι της οικογένειας Αρχοντάκη, ανακοίνωσαν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ότι σκοπεύουν σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση της. Έτσι, η Υπατία αυτό το διάστημα καταπιάνεται με τις προετοιμασίες του ευχάριστου γεγονότος,

H-PARALIA-EPEISODIO-58-1.jpg

Όμως, παρά την ευτυχία που βιώνουν, η μοίρα του Χάρι έχει αλλάξει δραματικά, καθώς η πρόσφατη ανακάλυψη του παρελθόντος της μητέρας του, που αγνοούσε μέχρι πρότινος, τον οδηγεί σε έναν άνθρωπο που δεν περίμενε. Αυτές οι αποκαλύψεις για την πραγματική ταυτότητα της μητέρας του έχουν φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του και η Υπατία τού συμπαραστέκεται. Μάλιστα, στηρίζει κάθε του απόφαση και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του όσο εκείνος αναζητά την αλήθεια για το παρελθόν της οικογένειάς του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved