Εύα Σιμάτου για Πανθέους: «Η Σοφία είναι ένας πολύ ακέραιος, ειλικρινής και ευθύς χαρακτήρας»
Media

Εύα Σιμάτου για Πανθέους: «Η Σοφία είναι ένας πολύ ακέραιος, ειλικρινής και ευθύς χαρακτήρας»

Η Εύα Σιμάτου, μετά τη συμμετοχή της στην σειρά, Άγριες μέλισσες, επέστρεψε στην μικρή οθόνη με τη συμμετοχή της στο σήριαλ, Οι Πανθέοι.

Η Εύα Σιμάτου ερμηνεύει το ρόλο της Σοφίας. Σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σειρά, στη σχέση της με τους συντελεστές αλλά και τα σχέδια της για το επόμενο διάστημα.

201810261121120.3668_SIMATOY_STAMATIS_25102018.jpg

Φέτος σας απολαμβάνουμε και στον ρόλο της Σοφίας στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ «Οι Πανθέοι». Ποια είναι τα συναισθήματά σας για αυτήν τη δουλειά;

Νιώθω πολύ όμορφα γι’ αυτήν τη συνεργασία. Συναντιέμαι με πολύ αξιόλογους συναδέλφους και είμαι τυχερή που έχω για βασικό «συμπαίκτη» τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Πώς είναι η τηλεοπτική σας συνύπαρξη με τον Αιμίλιο Χειλάκη;

Υπέροχη. Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι εξαιρετικός ηθοποιός και άνθρωπος. Η σχέση που χτίζουμε και στον φακό και ουσιαστικά είναι μια πολύ όμορφη διαδικασία για εμένα. Επίσης, έχω αγαπήσει πολύ τον ρόλο μου, τη Σοφία Στρατηγού. Τέλος, δουλεύω για δεύτερη φορά με την εταιρεία παραγωγής Kapa Studios και συναντιέμαι ξανά και πίσω από τις κάμερες με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ. Το ίδιο ισχύει και για τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Σπύρο Μιχαλόπουλο, τον οποίο τον πρωτογνώρισα όταν έπαιζα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» καιτον θεωρώ πολύ αξιόλογο.

Σεναριακά, η Σοφία ήταν ζευγάρι με τον Ανδρέα. Υπάρχει περίπτωση να τους δούμε ξανά μαζί;

Ειλικρινή, αυτό δεν το γνωρίζω. Οι σεναριογράφοι μας μάς εκπλήσσουν συνέχεια. Αυτό που ξέρω είναι άτι η σχέση που έχει ο Ανδρέας με τη Σοφία είναι μια σχέση ζωής. Είναι πολύ δεμένοι οι δυο τους. Η Σοφία γνωρίζει και τη σύζυγό του, τη Μάρμω.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση των δύο γυναικών;

Φιλικά ελπίζω και με ειλικρίνεια σίγουρα. Άλλωστε, η Σοφία είναι ένας πολύ ακέραιος, ειλικρινής και ευθύς χαρακτήρας.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά σας;

Οι «Πανθέοι», ο «Βασιλιάς Ληρ» και το διδακτορικό μου θα με συντροφεύσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χειμερινής σεζόν. Ακόμα είναι νωρίς για επόμενα σχέδια, είπε η Εύα Σιμάτου στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved