Συγκλονίζει η Άννα Κουτσαφτίκη: «Τον έχασα όταν ήμουν έγκυος και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ»
Media

Συγκλονίζει η Άννα Κουτσαφτίκη: «Τον έχασα όταν ήμουν έγκυος και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ»

Πρωίαν σε είδον: Η Άννα Κουτσαφτίκη, η αγαπημένη ηθοποιός από τη Μουρμούρα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για πολλά και διάφορα.

Η εξομολόγησή της όμως για μια πολύ σημαντική απώλεια που βίωσε, ήταν συγκλονιστική και συγκίνησε με τα όσα είπε για τον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν έγκυος.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν έχασα τον πατέρα μου. Ήμουν στην ηλικία των 30 περίπου, η οποία είναι ούτως ή άλλως μια μεταβατική περίοδος. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ γιατί ταυτόχρονα ήμουν και έγκυος στην κόρη μου.

koutsaftiki.jpeg

Οπότε δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε το πένθος ούτε και ακριβώς την χαρά της σύλληψης και τα λοιπά. Ήταν ένα πράγμα πολύ έντονο και περίεργο. Μετά την γέννα ήταν και οι ορμόνες και ήταν μια έντονη περίοδος για μένα. Αλίμονο όμως αν δεν περνάμε και από αυτές τις περιόδους», είπε αρχικά η Άννα Κουτσαφτίκη και συνέχισε:

«Από όλο αυτό βγήκα με πίστη στον εαυτό μου, πίστη στον Θεό και δουλειά. Πάντα με βοηθάει η πίστη μου στον Θεό. Από μικρή είχα ένα άνοιγμα προς τα πάνω. Δεν ξέρω, έτσι συνέβη από την μικρή μου ηλικία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωίαν σε είδον:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved