Ρένα Κουβελιώτη: Λύγισε στον αέρα για τον Μπάμπη απ΄το Μεσολόγγι-Με τρεμάμενη φωνή έδωσε το ρεπορτάζ
Media

Ρένα Κουβελιώτη: Λύγισε στον αέρα για τον Μπάμπη απ΄το Μεσολόγγι-Με τρεμάμενη φωνή έδωσε το ρεπορτάζ

Super Κατερίνα: Με τρεμάμενη φωνή έδωσε το ρεπορτάζ για τον αγνοούμενο Μπάμπη από το Μεσολόγγι η Ρένα Κουβελιώτη, σήμερα 19/1 το πρωί.

Την ώρα που ο κρεοπώλης συνελήφθη, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, οι έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι συνεχίζονται. Ο κρεοπώλης όμως δεν «σπάει» και αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνισή του αλλά και στη δολοφονία του, για την οποία κατηγορείται.

Η μητέρα και όλοι οι συγγενείς του 31χρονου αγνοούμενου παρακαλούν να βρεθεί, χωρίς βέβαια αυτό να λυγίζει τον 50χρονο κρεοπώλη.

Την ίδια ώρα, εκφράζονται φόβοι ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου ενδέχεται να έχει τεμαχιστεί, προκειμένου να εξαφανιστεί.

Η αδερφή του Μπάμπη Κούτσικου, Χριστίνα, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ευχαρίστησε δημόσια την Ρένα Κουβελιώτη, για το ρεπορτάζ που έχει κάνει και τα στοιχεία που έχει συλλέξει για την υπόθεση.

Όπως σημείωσε μάλιστα, την είδε να κλαίει. Η δημοσιογράφος, είναι άψογη επαγγελματίας και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της, όμως, κάποιες υποθέσεις δεν μπορούν να την αφήσουν ασυγκίνητη.

super.jpg

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τη Ρένα γιατί είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν τρέξει πάρα πολύ. Τρέχει και έχει μαζέψει πολλά στοιχεία, ψάχνει. Είδα να κλαίει η Ρένα όπως είδα να κλαίνε και οι αστυνομικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους αυτούς», είπε μεταξύ άλλων.

Η Ρένα Κουβελιώτη άκουσε τα όσα είπε η γυναίκα και με κομπιασμένη φωνή προσπάθησε να δώσει το ρεπορτάζ.

«Σκοπός μας είναι να βρούμε τον Μπάμπη. Αυτός είναι ο μοναδικός μας σκοπός. Φυσικά και έχω ελπίδα ότι θα βρεθεί», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved