Ευλογητός: Πώς είναι & τι κάνει σήμερα ο Κώστας Τερζάκης που υποδύθηκε τον δολοφόνο της Λάμψης
Media

Ευλογητός: Πώς είναι & τι κάνει σήμερα ο Κώστας Τερζάκης που υποδύθηκε τον δολοφόνο της Λάμψης

Θυμάστε τον Ευλογητό στη Λάμψη, τον οποίο υποδύθηκε ο Κώστας Τερζάκης; Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός; 

Και αν εσείς σαν παιδιά δεν βλέπατε τη σειρά του Νίκου Φώσκολου από την αρχή, σίγουρα η γιαγιά ή η μαμά σας θα τη βλέπανε μιας και ήταν μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του ΑΝΤ1!

Ο Ευλογητός, ήταν ένας που φορούσε μάσκα και ήταν ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, που θεωρούσε πως ήταν απεσταλμένος του Θεού στη Γη, για να την καθαρίσει από τα «πάσης φύσεως κτήνη» όπως έλεγε.

evlogitos2.jpg

Ο Ευλογητός στο τέλος δολοφονήθηκε και ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, αποκαλύφθηκε ποιος τελικά κρυβόταν πίσω από τη μάσκα και ήταν ο Κώστας Τερζάκης.

Ο Κώστας Τερζάκης έχει παίξει σε πάνω από 30 παραστάσεις στο θέατρο, έχει συνεργαστεί με μεγάλους ηθοποιούς και σπουδαίους σκηνοθέτες και συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Συμμετείχε σε σειρές, όπως, Η Αλτάνα της Πάργας 1990 ΕΤ2, Η Λάμψη 1991 ΑΝΤ1, Ο Πέτρος και τα Κορίτσια του 1994 Mega, Το Τρίτο Στεφάνι 1995 ΑΝΤ1, Χάλι εντ 1996 ΑΝΤ1.

Και αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί για τον ηθοποιό, που είναι πατέρας δύο παιδιών είναι ότι από το 2020 μέχρι το 2022 ο Κώστας Τερζάκης ήταν ο αφηγητής στις «Οικογενειακές Ιστορίες» που προβάλλονται μέχρι σήμερα στον Alpha.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved