Νίκος Συρίγος: «Με θλίβει, μίλησε η «Σούλα» και η «Μπούλα» για το τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας»
Media

Νίκος Συρίγος: «Με θλίβει, μίλησε η «Σούλα» και η «Μπούλα» για το τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας»

 Ο Νίκος Συρίγος ήταν καλεσμένος στο Πρωινό Σου Σου με την Ελένη Τσολάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνέντευξη που πήρε από τον Γιώργο Νταλάρα και τον ντόρο που υπήρξε στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τον περίμενα τον θόρυβο γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση. Ξέρω ότι αν πει κάτι ο Γιώργος Νταλάρας, μετά θα πάμε να ρωτήσουμε μέχρι και την «Σούλα», «Μπούλα» για το τι είπε. Αυτό εμένα πάλι με θλίβει. Δεν είναι λογικό. Δεν μπορεί η «Σούλα» και η «Μπούλα» να έχει άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Η «Σούλα» και η «Μπούλα» μίλησε. Όλοι μίλησαν. Δεν υπήρξε άνθρωπος να μην μιλήσει».

sirigos.jpg

Και υπογράμμισε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή του Open και στην Ελένη Τσολάκη: «Εγώ διαφώνησα με έναν τραγουδιστή και μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Του είπα ότι θα έπρεπε να σκεφτείς ότι δεν μπορεί να έχουν όλοι άποψη για το τι λέει ο Γιώργος Νταλάρας. Είναι λάθος σας γιατί ο κ. Νταλάρας με αυτό που είπε προσπάθησε να προασπίσει τον ρόλο του ως τραγουδιστή. Το δυστύχημα στην Ελλάδα είναι ότι άνθρωποι σαν τον Νταλάρα παίρνουν πολύ σοβαρά τη δουλειά τους. Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι όταν κάποιος τόσο σπουδαίος, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, λέει κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να πάρουμε χρόνο, να σκεφτούμε τι είπε και όχι να παίρνουμε σβάρνα τα κανάλια και να λέει ο καθένας την παπ@@@α του».

nikos_sirigos_1705501551_3282307369382689415_205583320.jpg

Δείτε όσα είπε ο Νίκος Συρίγος στην Ελένη Τσολάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved