Σάκης Τανιμανίδης: Η πρεμιέρα του Dragons' Den, ο Λιανός & η ατάκα για το Survivor που θα συζητηθεί
Media

Σάκης Τανιμανίδης: Η πρεμιέρα του Dragons' Den, ο Λιανός & η ατάκα για το Survivor που θα συζητηθεί

 Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό με αφορμή την πρεμιέρα του Dragons' Den και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιανό και το Survivor.

Αρχικά για το Dragons’ Den είπε: «Θα δούμε πάρα πολλά πράγματα. Θα δούμε καινούργιες ιδέες. Αλλάζουν δυο κριτές. Δεν θα είναι μαζί μας ο Πωλ Ευμορφίδης, αλλά είναι μαζί μας o Demetrios Mallios και ο Τάσος Οικονόμου. Δεν χρειάζεται να σε εντυπωσιάσει μια ιδέα για επένδυση. Μπορεί να είναι και απλή. Η ιδέα είναι το 5%, το 95% είναι η υλοποίηση. Τον Απρίλιο τελειώνει σαν παρουσιαστής το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1. To Dragons' Den παραμένει στον ΑΝΤ1 και θα πάμε και τρίτη σεζόν σίγουρα. Τα πάντα αλλάζουν βέβαια. Σε επίπεδο παραγωγής μπορεί να κάνω κάτι σε άλλο κανάλι»!

Όσον αφορά το Survivorκαι τον Γιώργο Λιανό, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν δίστασε να πει στον Γιώργο Λιάγκα: «Το Survivor δεν το έβλεπα ούτε όταν το έκανα. Έχει τελειώσει αυτό το κομμάτι και έχουν μείνει ωραίες αναμνήσεις. Δεν το βλέπω καθόλου. Έχω άποψη και θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλη διαφορά. Είναι και η πιο ακριβή παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης. Καμία άλλη παραγωγή δεν είναι τόσο ακριβή. Ο Γιώργος Λιανός είναι καταπληκτικός. Όταν σταμάτησα το Survivor είχα πει πως δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Λιανό και μπορεί να κάνει τα πάντα»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved