Κοραλία Καράντη για Famagusta: «Της αρπάζουν το μωρό της μέσα από την αγκαλιά της»
Η Κοραλία Καράντη στο Famagusta
Media

Κοραλία Καράντη για Famagusta: «Της αρπάζουν το μωρό της μέσα από την αγκαλιά της»

Η Κοραλία Καράντη περνά μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση στη ζωή της. 

Στο Famagusta του MEGA θα τη δούμε να παίζει μια γυναίκα που χάνει το μωρό της την τραγική ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο..

201911151130140.0053_KORALIA_KARANTI_14112019.jpg

Συστήστε μας τη Χριστίνα Σέκερη...

«Είναι μια γυναίκα θύμα ενός πολέμου, μια ανώνυμη της ιστορίας, όπως πολλές άλλες στα βάθη του χρόνου, αλλά και σήμερα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Βιώνει όλη τη φρίκη του ξεριζωμού, ενώ ζει και την ακρότατη απώλεια. Της αρπάζουν το μωρό της μέσα από την αγκαλιά της. Η ζωή της καθορίζεται, σφραγίζεται αυτή τη μέρα του Ιουλίου του '74, την ημέρα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο».

201711122034400.1914_KORALIA_KARANTI_11112017.jpg

Η ηρωίδα που υποδύεστε, αν και συνέχισε τη ζωή της, δεν ξέχασε ποτέ εκείνο το μωρό... Πιστεύει μέσα της ότι το παιδί της είναι ζωντανό; Έψαξε να το βρει;

«Δίνει μάχη με τον ίδιο της τον εαυτό για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει. Τελικά, έχοντας στο πλευρό τον άντρα της, τον οποίο υπεραγαπά, καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της και να ξαναστήσει τη ζωή της. Το τραύμα της όμως, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, διαμορφώνει τον χαρακτήρα της. Ποτέ δεν ξεχνά! Παλινδρομεί από την ελπίδα στην απελπισία, αλλά ουσιαστικά δεν παραιτείται ποτέ από την ιδέα να ξαναβρεί το χαμένο της μωρό», είπε η Κοραλία Καράντη στο περιοδικό Τηλέραμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved