Ευγενία Ξυγκόρου για Προξενιό: «Η Ιουλία βλέπει τον Προβιά σαν σανίδα σωτηρίας»

Η Ευγενία Ξυγκόρου ερμηνεύει την Ιουλία στο Προξενιό 

Media

Ευγενία Ξυγκόρου για Προξενιό: «Η Ιουλία βλέπει τον Προβιά σαν σανίδα σωτηρίας»

Η Ιουλία είναι μόλις ο τρίτος ρόλος της Ευγενίας Ξυγκόρου στη μικρή οθόνη.

Η τηλεοπτική πορεία της Ευγενίας Ξυγκόρου ξεκίνησε το 2018 από τη σειρά «Η επιστροφή» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη και συνεχίστηκε με την «Παράνομη αγάπη» του Νίκου Παντελιδάκη. Φέτος, την απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά του Alpha, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η Ιουλία βλέπει σαν σανίδα σωτηρίας τον Προβιά, που τελικά θα αποδειχθεί σαθρή;

«Η Ιουλία βλέπει τον Προβιά σαν σανίδα σωτηρίας, γιατί είναι ένας εύπορος άντρας, που τη θέλει άμεσα, και από τα λόγια του καταλαβαίνει ότι είναι καλός πατέρας. Αυτά είναι που τον κάνουν σανίδα σωτηρίας για την ίδια και το αγέννητο παιδί της. Όταν η Ιουλία μπαίνει στο σπίτι του Προβιού, βλέπει ότι ο Γιωργίκης προσπαθεί να βάλει όρια στη Χάδω και να προστατέψει την Ιουλία. Τώρα, αν ο Γιωργίκης είναι αληθινά σωτηρία για την Ιουλία...»

Θα αντιδράσει ή από φόβο θα μείνει σιωπηλή;

«Η Ιουλία σαν χαρακτήρας έχει μεγάλη δύναμη μέσα της. Λόγω της εποχής μας, μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά. Βλέπουμε στα flash forward μια Ιουλία που αρνείται να μιλήσει για αυτά που είδε και αυτά που της συνέβησαν, οπότε ξέρουμε ότι καταλήγει στη σιωπή. Δεν είναι μια σιωπή βέβαια που διάλεξε η ίδια. Το πώς θα αντιδράσει στις κακουχίες που θα συναντήσει όμως μέχρι να φτάσει σε αυτή τη σιωπή, θα το δούμε...».

IMG_0992.jpg

Η μητέρα της θα μπορέσει να τη βοηθήσει;

«Η Στάσα είναι ένας πολύ δυναμικός ρόλος, το έχουμε δει. Και ξέρουμε ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά της και θα έκανε τα πάντα για αυτά. Επίσης, είναι πολύ έξυπνη, οπότε αναγνωρίζει από πολύ νωρίς τα σημάδια ότι η Ιουλία θα δυσκολευτεί στο σπίτι του Προβιού. Σίγουρα η Στάσα θα προσπαθήσει με όσα μέσα διαθέτει να βοηθήσει την Ιουλία. Αλλά πώς μπορεί να τη βοηθήσει;», είπε η Ευγενία Ξυγκόρου στο περιοδικό Τηλέραμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved