Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι η Σοφία είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του
Media

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι η Σοφία είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας και η Σοφία περνούν πολύ χρόνο μαζί. Μάλιστα, ο άντρας συνειδητοποιεί πως εκείνη τρέφει ακόμα συναισθήματα

Από την άλλη, ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Θάλεια ότι ο Δημήτρης ζει, ενώ ο Μαρμάρης πιέζει την Πέλλα να πολιορκήσει πιο σθεναρά τον Φάνη..

f438e534-pantheoi.jpg

Η Μάρμω και ο Κίτσος περνούν τις μέρες τους στη Σύρο για πρώτη φορά σαν ένα κανονικό ζευγάρι. Κάποια στιγμή, η κοπέλα ζητάει ένα σημάδι από τον θεό που να της δείξει πως αν ό,τι κάνει είναι σωστό ή όχι... Πίσω στην Αθήνα, ο Ανδρέας και η Σοφία περνούν πολύ χρόνο μαζί δουλεύοντας ταυτόχρονα στην κλινική αλλά και στο υπουργείο. Η στενή συνεργασία τους, όμως, δεν περνάει απαρατήρητη από τη Χρυσοστόμη αλλά ούτε και από τη Σεβαστή. Την ίδια ώρα, η Δέσποινα ζητάει από τον Γαλάτη να υπογράψει το διαζύγιό τους.

pantheoi.webp

Οι Πανθέοι

Ωστόσο, εκείνος αρνείται και της ανακοινώνει πως χρειάζεται λίγο χρόνο, καθώς πρώτα θέλει να μιλήσει με τον γιο του, τον Κίτσο. Το γεγονός αυτό ταράζει ιδιαίτερα τη γυναίκα, η οποία συνειδητοποιεί πως η επιστροφή του πρώην άντρα της θα της δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Στο Γραμματικό τώρα, ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Θάλεια πως ο Δημήτρης είναι ζωντανός. Τότε η κοπέλα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη πρόσωπο με πρόσωπο. Όμως η οργισμένη υποδοχή του τη φέρνει σε αμηχανία. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μαρμάρης σχεδιάζει να κάψει τις αποθήκες που φυλάνε τα αποθέματα των φαρμάκων ο Φάνης με τον Στάθη.

pantheoi-marmo-andreas.jpg

Μάρμω Ανδρέας

Την επόμενη μέρα, ο Ανδρέας προτείνει στη Σοφία και τη Σεβαστή να γευματίσουν μαζί του στο «Ρουαγιάλ», για να γιορτάσουν την ανάκληση των απολύσεων των αντιφρονούντων γιατρών. Λίγες ώρες μετά, το δυσοίωνο σημάδι που λαμβάνει η Μάρμω, για τη σχέση της με τον Κίτσο, τη βυθίζει σε μελαγχολία. Εκείνος, όμως, προσπαθεί να της μεταδώσει την αισιοδοξία του. Από την άλλη, η εμφάνιση του Γαλάτη στο τμήμα βάζει τέλος στις ελπίδες της Δέσποινας για ένα μονομερές διαζύγιο. Παράλληλα, η Πέλλα έρχεται σε αδιέξοδο όταν ο Μαρμάρης την πιέζει να πολιορκήσει πιο σθεναρά τον Φάνη. Από την πλευρά του, ο τελευταίος καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αντισταθεί στον πειρασμό της Πέλλας.

pantheoi.official_382609772_263001969434075_203276188820205715_n.jpeg

Ο Στάθης, τώρα, δεν καταφέρνει να συγκροτήσει την Αλέκα, που επιστρέφει κλονισμένη στο σπίτι της όταν μαθαίνει για τον εκβιασμό που εκείνος άσκησε στον πατέρα της. Εν-τω μεταξύ, τόσο η Σοφία όσο και ο Ανδρέας αντιλαμβάνονται όλο και πιο καθαρό πως το μονόπλευρο ενδιαφέρον της για εκείνον είναι ακόμα ζωντανό και ότι παραμένει ερωτευμένη μαζί του. Λίγο αργότερα, ο Κίτσος είναι έτοιμος να πάρει τη μεγάλη απόφαση για το επόμενο βήμα του με τη Μάρμω, αλλά εκείνη έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τις ενοχές της για τον Ανδρέα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved