Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Λημνιός κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη
Media

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Λημνιός κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η απόσταση ανάμεσα στην Άννα και στον Ίσσαρη μεγαλώνει. Παράλληλα, ο Τόλης απειλεί τη Ζωή, ενώ ο Νικόλας πληγώνει με τη στάση του την Πέρσα. Από την άλλη, ο Λημνιός ζητάει από τον Ίκαρο να τον βοηθήσει και να τον κρατήσει ζωντανό...

Η Άννα ζητάει τη βοήθεια του Νικόλα για να ανοίξει τις προηγούμενες υποθέσεις κατηγορίας του Λημνιού. Μάλιστα, η επιμονή της ανησυχεί ιδιαίτερα τη Χρύσα. Λίγο μετά, ο Πέτρος καταλαβαίνει ποιος δίνει πληροφορίες στην Άννα για το παρελθόν του Λημνιού και την προειδοποιεί πως θα γυρίσουν όλα εναντίον της. Επιπλέον, η απόσταση ανάμεσα σε εκείνη και στον Ίσσαρη μεγαλώνει διαρκώς. Την ίδια ώρα, η Λέτα μαθαίνει για τον πραγματικό πατέρα του Γιώργου και παγώνει τη σχέση μαζί του.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-35-1.jpg

Τότε ο Πέρης προτρέπει τον Λάμπη να πλησιάσει την κοπέλα, η οποία, αυτή τη στιγμή, είναι ιδιαίτερα ευάλωτη. Παράλληλα, η Μπετίνα έχει χάσει πια την υπομονή της με τον Τόλη. Έτσι, λοιπόν, τον πιέζει να αφήσει επιτέλους ήσυχη την οικογένειά της. Όμως εκείνος φαίνεται πως αδιαφορεί και απειλεί τη Ζωή! Όπως είναι φυσικό, η κοπέλα τρομοκρατείται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Οι μέρες περνούν και ο Κάσδαγλης προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Νικόλα για να μην παραιτηθεί από το Κολλέγιο. Ο Μόκης, τώρα, ζητάει από τον Αχιλλέα να τον αφήσει να παραιτηθεί, αλλά εκείνος τον δελεάζει με την υπόθεση του Λημνιού.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-16-6.jpg

Κάνε ότι κοιμάσαι

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λάμπης ζητάει βοήθεια από τον Σταύρο για να πιέσει ο πατέρας του το συμβούλιο και να μην επιστρέφει ο μαθητής που είχε αποβληθεί πέρυσι. Την επομένη, ο Λημνιός παραιτείται από τη θέση του ως υπεύθυνος ασφάλειας της Καμβύση. Στη συνέχεια, ο άντρας, όταν ζητάει τη νομική υπεράσπιση του Ίκαρου, έρχεται αντιμέτωπος με μια σοκαριστική αποκάλυψη. Από την άλλη, ο Νικόλας αποφεύγει με κάθε τρόπο την Πέρσα, γεγονός που την πληγώνει. Οι ώρες περνούν και ο Ίσσαρης υποπτεύεται την Άννα για τις πηγές των πληροφοριών της σε σχέση με το παρελθόν του Λημνιού.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-6-3.jpg

Κι ενώ ο Ίκαρος υποψιάζεται πως ο τελευταίος τον παγίδευσε, ο άντρας τού ζητάει μόνο να τον κρατήσει ζωντανό. Μάλιστα, του εξηγεί πως ο λόγος που θέλει να ομολογήσει όλα όσα έχει κάνει είναι για να τον προστατεύσει η Αστυνομία απ’ όσους ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν. Ο Ίκαρος, στη συνέχεια, μαθαίνει πως ο Μάκης κρυφάκουσε την απόρρητη συνομιλία του με τον Λημνιό και γίνεται έξαλλος! Τι θα καταφέρει η Άννα για τη δίωξη του Λημνιού;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved