Ο Στέφανος Μιχαήλ έδωσε το πρώτο spoiler για το Famagusta και είναι πολύ δυνατό!
Media

Ο Στέφανος Μιχαήλ έδωσε το πρώτο spoiler για το Famagusta και είναι πολύ δυνατό!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ όπου μίλησε για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας σειρά του MEGA «Famagusta».

Ο Στέφανος Μιχαήλ στην αρχή μίλησε για το σενάριο της σειράς.

«Μέσα από το σίριαλ αναδεικνύεται μία πτυχή της Κύπρου που αφήνουμε σιγά σιγά να ξεθωριάσει, κατ’ εμέ. Μέσα από το σενάριο και τους ήρωες βγαίνουν προς τα έξω ιστορίες αιχμαλώτων, οικογενειών και γυναικών. Αυτές οι γυναίκες πέρασαν την εισβολή ζουν ακόμα και προσπαθούν να είναι φυσιολογικές».

mixail-(2).jpg

Για την συμμετοχή στην σειρά ανέφερε: «Όταν με πήρε ο Ανδρέας να μου μιλήσει για την σειρά δεν με ενδιέφερε ούτε η συμφωνία που θα έκανα, ούτε ο ρόλος. Το θεωρούσα χρέος μου, αισθάνομαι περήφανος και ήθελα να είμαι πραγματικά κομμάτι αυτής της σειράς. Επομένως δέχθηκα κατευθείαν».

Αναφορικά με ρόλο που θα ενσαρκώσει ο Στέφανος Μιχαήλ αποκάλυψε: «Υποδύομαι τον Θοδωρή που είναι παντρεμένος με την Μαριάννα. Η Μαριάννα είναι κόρη του Ανδρέα και της Χριστίνας, το ζευγάρι που έχει χάσει το παιδί τους. Ο Θοδωρής μέσα στα χρόνια του γάμου του έχει μία εξωσυζυγική σχέση και λόγω αυτής της σχέσης ήρθαν τα πάνω – κάτω στην ζωή του, κι όλο αυτά θα τα δούμε στο πρώτο επεισόδιο».

mixail-(1).jpg

Ενώ για το επεισόδιο της πρεμιέρας που θα είναι την Κυριακή στις 21 Ιανουαρίου: «Η ιστορία ξεκινάει στο σήμερα, θα έχει αναφορές στο χθες, θα έχει από όλα. Το πρώτο επεισόδιο θα είναι πολύ δυνατό, θα υπάρχει κι ένας φόνος, όπου εκεί θα αναποδογυριστούν ζωές. To πρώτο επεισόδιο θα έχει τους τηλεθεατές συνέχεια στην τσίτα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved