Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος: Μπαίνει στους Παγιδευμένους ως «Ιάσονας» και ανατρέπει τις ισορροπίες
Media

Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος: Μπαίνει στους Παγιδευμένους ως «Ιάσονας» και ανατρέπει τις ισορροπίες

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει από πέρυσι φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές τους, συνεχίζουν να κλιμακώνουν δυνατά τα συναισθήματα των τηλεθεατών και με τον Β’ κύκλο τους.

Κάθε επεισόδιο συζητιέται έντονα, με τους τηλεθεατές να ζουν μαζί με τους ήρωες κάθε πτυχή της ιστορίας τους, ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύζονται από σχόλια ακόμα κι όταν η σειρά δεν είναι στον τηλεοπτικό αέρα.

Και τώρα μπαίνει ένας νέος ήρωας που θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Ποιος είναι ο Ιάσονας Αλεξάνδρου;

8ODWRHS-8EODWRAKOPOYLOS-(1).jpg

Μυστηριώδης και αινιγματικός. Επικίνδυνα έξυπνος και ψυχρός. Ο Ιάσονας Αλεξάνδρου είναι ίσως ο πιο τυπικός, εγκρατής και ανέκφραστος άνθρωπος που υπάρχει. Κανείς δεν ξέρει αν χαίρεται, αν λυπάται ή αν είναι αδιάφορος. Μόνο όταν πετυχαίνει τον στόχο του, μια σπίθα στο βλέμμα του δείχνει ότι κυλάει αίμα στις φλέβες του.

Είναι υποχόνδριος και ψυχαναγκαστικός με την τάξη, ενώ υπολογίζει πάντα όλες του τις κινήσεις. Παρουσιάζεται ως νόθος γιος του Αλέκου και επιθυμεί να δουλέψει δίπλα του ως στήριγμα και συνέχειά του. Ποια είναι, όμως, η αλήθεια; Πώς θα εμπλακεί με τον Δημήτρη και την Άννα; Η Υβόννη τον υποστηρίζει με σθένος, αλλά πού μπορεί να την οδηγήσει αυτή η ευαισθησία της;

Τον ρόλο του Ιάσονα Αλεξάνδρου υποδύεται ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved