«Αυτό που κάνετε τώρα είναι γελοίο»: Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους
Media

«Αυτό που κάνετε τώρα είναι γελοίο»: Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα σε δημοσιογράφους

Οργισμένος ο Γιώργος Νταλάρας απευθύνθηκε σε δημοσιογράφους και ξέσπασε απέναντί τους κρίνοντας και χαρακτηρίζοντας τη δουλειά τους ως... γελοία. 

Τον γνωστό ερμηνευτή περίμενε πλήθος δημοσιογράφων μετά τη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM και στην εκπομπή του Νίκου Μπογιόπουλου. Μόλις τον συνάντησαν προχώρησαν σε ερωτήσεις προς το πρόσωπό του, θέλοντας να του αποσπάσουν δηλώσεις.

Τότε, ο Γιώργος Νταλάρας προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

«Ξέρετε για ποιον λόγο είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας;», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου»

Μόλις ο Γιώργος Νταλάρας δέχθηκε ερώτηση σχετικά με την πρόσφατη δήλωσή του για τους νέους καλλιτέχνες οι οποίοι επιλέγουν να πρωταγωνιστούν σε διαφημίσεις fast food εταιριών, προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα.

«Καλά κάνουν όσοι αντιδρούν και καλά κάνω κι εγώ που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι: αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Για καθένα σας προσωπικά αλλά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;

Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό, αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δεν το κάνουμε αυτό. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Κι εσύ, που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις. Μην το κάνεις

Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε όποτε σου τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε. Εγώ από το 1969 μέχρι σήμερα είμαι ο ίδιος και θα το λέω πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας μπροστά στις κάμερες.

Δες εδώ το βίντεο με το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved