Survivor: «Η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ»: Ο Μπάρτζης αδειάζει την Ασημίνα Χατζηανδρέου
Media

Survivor: «Η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ»: Ο Μπάρτζης αδειάζει την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο Νίκος Μπάρτζης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το Survivor 2024, το οποίο και θεωρεί «βαρετό», για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τα τάπερ που έκλεβε στο παιχνίδι επιβίωσης, καθώς και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει αφήσει με τον Ατζούν.

«Έτυχε να είμαι άρρωστος και έμεινα σπίτι, οπότε δεν είχα τι να κάνω και ασχολήθηκα με το Survivor. Το περίμενα πιο δυνατό, δεν μου κινεί πια το ενδιαφέρον. Είναι πολύ διαβασμένοι οι παίκτες...», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης σχετικά με το Survivor 2024.

Σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης ανέφερε: «Βλέπω τι γράφουν για την Ασημίνα και τη Δαλάκα. Δεν το θεωρώ άδικο αυτό που έκανα, ούτε το μετάνιωσα, γιατί όταν υπάρχουν κάποιοι κανόνες, δεν γίνεται να μην τους τηρείς, εις βάρος κιόλας των συμπαικτών σου.

SURVIVOR.jpg

Δεν είναι πως έφαγαν κάτι από τα σκουπίδια – σε αυτό θα ήμουν μαζί τους – αλλά το να παίρνεις πληροφορίες απ’ έξω μέσω κινητού είναι άδικο για εμάς τους υπόλοιπους. Είναι κοροϊδία. Δεν ξέρω γιατί τις έβαλε ξανά μέσα... Ίσως για να ακουστεί το παιχνίδι.

Την Ασημίνα όμως, απ’ ό,τι είδα, την έχουν πάρει πρέφα και οι Μαχητές. Τι να πω εγώ; Δεν χρειάζεται να πω κάτι. Πέρσι ορκιζόταν σε θεούς και δαίμονες πως δεν έχει κάνει κάτι μεμπτό και γελάγαμε όλοι, γιατί ξέραμε. Ορκιζόταν πως δεν έτρωγε και η τσάντα της ήταν γεμάτη τάπερ».

«Με τον Ατζούν δεν έχουμε εξοφλήσει καν το οικονομικό ακόμη»

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν του έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο Survivor 2024, ο ίδιος απάντησε:

«Με τον Ατζούν δεν έχουμε εξοφλήσει καν το οικονομικό ακόμη. Δεν έχω πάρει όλα τα χρήματα, οπότε τι πρόταση να μου κάνουν; Αν ήταν καλή η πρόταση, βέβαια, και ήμουν καλά στην υγεία μου, γιατί όχι; Πρώτα βέβαια θα έπαιρνα τα χρήματα και μετά θα συζητούσα. Δε ξέρω γιατί καθυστερούν».

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved