Νταλάρας: Θύελλα αντιδράσεων για το ξέσπασμά του στους δημοσιογράφους - Τα σχόλια στο Twitter
NDP Photo Agency
Media

Νταλάρας: Θύελλα αντιδράσεων για το ξέσπασμά του στους δημοσιογράφους - Τα σχόλια στο Twitter

Την οργισμένη αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημοσιογράφους σχολίασαν αρκετά πρόσωπα της ελληνικής showbiz, είτε μέσα από τις τηλεοπτικές τους εκπομπές, είτε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Πανικός έχει δημιουργηθεί όμως και στο Twitter / X με πολλούς χρήστες να παίρνουν το μέρος του κι άλλους να τον κρίνουν σκληρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Νταλάρας, το βράδυ της Παρασκευής (19/1) ήρθε τετ α τετ με τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν κάτω από τον Real FM για να του μιλήσουν. Πριν καν ερωτηθεί από κάποιον από τους νέους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για το οτιδήποτε, εκείνος ξέσπασε απέναντί τους λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις. Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δε το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε».

Πολλοί παρουσιαστές αλλά και καλλιτέχνες, τοποθετήθηκαν δημόσια μετά από όλα τα παραπάνω. Ας δούμε κάποιες από τις αντιδράσεις αυτές...

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δε μπορούμε να κρίνουμε τη δουλειά του άλλου»

Την ενόχλησή της στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 με τη στάση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους εξέφρασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δε μπορείς να λες σε κάποιον ότι αυτό που κάνει είναι γελοίο και όταν θα πας σπίτι θα το καταλάβεις, και να αναφέρεις τους γονείς, τους θείους… Αυτό το κορίτσι και οποιοδήποτε αγόρι ήταν εκεί, δε ξέρει ο κύριος Νταλάρας αν εξαρτάται η βιοποριστική του συνθήκη από αυτή τη δουλειά. Δε μπορούμε να κρίνουμε τη δουλειά του άλλου. Αν δε σου αρέσει, είναι δικαίωμά σου, δε μπορείς όμως να βγαίνεις και να λες ότι αυτό που κάνει είναι γελοίο. Αν το θεωρείς αυτό, δεν απαντάς».

«Όταν τοποθετείσαι δημόσια πρέπει να είσαι έτοιμος και για τον αντίλογο. Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με πολλή μεγάλη ιστορία και αυτό που κάνει τον αδικεί» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ναταλία Γερμανού: «Μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε»

Την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους θέλησε να σχολιάσει και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια πήρε ανοιχτά το μέρος του σπουδαίου ερμηνευτή λέγοντας: «Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον κύριο Μπογιόπουλο για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη… και τον περιμένουμε όλοι – και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ’ έξω – για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η… γνώμη του», τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Και μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε», επεσήμανε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Σίσσυ Χριστίδου: «Νιώθω μουδιασμένη»

Την άποψή της της σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα εξέφρασε και η Σίσσυ Χριστίδου στο πλατό της εκπομπής της λέγοντας:

«Είναι από τις φορές που δε ξέρεις τι να πεις… Όταν αυτό γίνεται από ανθρώπους που είναι ιστορία για την ελληνική μουσική, και τους σέβεσαι, δε ξέρεις τι να πεις. Εγώ τώρα νιώθω μουδιασμένη».

Κωνσταντίνος Τσουρός: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια»

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Τσουρός σχολίασε: «Μόνος του κρεμιέται στα μανταλάκια με αυτά που είπε. Όταν ένας άνθρωπος που είναι σε αυτό το επίπεδο βγαίνει και κατακρίνει έτσι τα παιδιά που τον περιμένανε για μια δήλωση, αν θέλει, δε του βάλανε το μαχαίρι στον λαιμό. Ποιος τον εκβίασε και πως; Αν δε θέλει, δεν απαντά και φεύγει μια χαρά ευγενικά».

Θύελλα αντιδράσεων στα social media

Ανάμεσα στα πρόσωπα της ελληνικής showbiz και του δημοσιογραφικού κόσμου που σχολίασαν τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα ήταν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας, η Ρούλα Κορομηλά και ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους:

liagkas.jpg

«Χαμός» και στο Twitter / X

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προκάλεσε σάλο και στο Twitter / X με τους χρήστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχετικά με τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved