Ζωή Ασουμανάκη: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εστεμμένη που μπαίνει στο Survivor 2024
Media

Ζωή Ασουμανάκη: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εστεμμένη που μπαίνει στο Survivor 2024

Ανανεωμένο επιστρέφει το Survivor 2024 απόψε το βράδυ, 21 Ιανουαρίου, καθώς νέοι παίκτες εισβάλλουν στο reality επιβίωσης και είναι έτοιμοι να ταράξουν τα νερά μαχητών και διάσημων. Ανάμεσά τους και η εστεμμένη Ζωή Ασουμανάκη

Η Μις Ελλάς 2022 που εκπροσώπησε τη χώρα μας και στον διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, είναι έτοιμη να τεστάρει τα όριά της και να δοκιμάσει τον εαυτό της στο reality επιβίωσης, καθώς ήδη έχει ταξιδέψει μέχρι τον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Η πανέμορφη Ζωή Ασουμανάκη στον διαγωνισμό ομορφιάς που έλαβε χώρα στο Τόκιο κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 15η θέση, ανάμεσα σε λαμπερές γυναίκες απ' όλο τον κόσμο.

Η 22χρονη καλλονή με καταγωγή από το Ρέθυμνο της Κρήτης έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην διαιτολογία, ενώ όνειρό της ήταν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, με το οποίο καταπιάστηκε από πολύ μικρή ηλικία. Το 2021 η Ζωή Ασουμανάκη στέφθηκε Μις Κρήτη, ενώ ένα χρόνο αργότερα ακολούθησε Μις Ελλάς 2022.

Το bullying και η αλωπεκία

Η ζωή όμως δεν ήταν πάντα τόσο λαμπερή για την Ζωή Ασουμανάκη, καθώς έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες και bullying λόγω της αλωπεκίας που έπρεπε να καταπολεμήσει.

«Το αυτοάνοσο το απέκτησα όταν τελείωσα το σχολείο και πήγα στην Κρήτη για να σπουδάσω. Όλη η αναπροσαρμογή με ζόρισε, το πώς θα αποκτήσω φιλίες με άγχωσε. Έχω αλλάξει τρία σχολεία, διότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι και αλλάξαμε πόλη με τη μητέρα μου. Στο σχολείο πέρασα δύσκολα, γιατί δεχόμουν αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, συγκεκριμένα για τα κιλά. Ήμουν παραπάνω από το φυσιολογικό και μου λέγανε “είσαι χοντρή, είσαι άσχημη”. Είχε πέσει η αυτοπεποίθησή μου και δεν ένιωθα καλά. Δεν με έκαναν παρέα. Είχαν ήδη τις παρέες τους και ζορίστηκα να κάνω φιλίες.

Ήμουν σε μια κοινωνία αρκετά κλειστή, δεν ήμουν στην Αθήνα, ήμουν στον Μαραθώνα. Ακόμα και στην Κρήτη, όταν από το Ρέθυμνο πήγα στο Ηράκλειο, και εκεί ήταν δύσκολα. Δεν λέω πως μόνο ο Μαραθώνας με δυσκόλεψε. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά άμα θέλουν και ζορίστηκα», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Όλο αυτό το έμαθα εντελώς τυχαία. Είχα πάει στο κομμωτήριο και μου λέει η κομμώτρια μου αν έχω δει τι έχω στο κεφάλι μου. Λέω: “Τι έχω στο κεφάλι μου;”. Η φωτογραφία που παίζεται στα πλάνα, είναι η φωτογραφία που με πήρε. Ήταν η πρώτη που αντίκρισα. Είχα κενά. Αρχικά το έψαξα γιατί δεν γνώριζα τι ήταν. Δεν είχα ξανακούσει τι είναι η αλωπεκία.

Εννοείται ότι αγχώθηκα. Γιατί μπορεί αν χειροτερεύσει η ψυχολογική σου κατάσταση, να σου πέσουν περισσότερα μαλλιά. Εγώ ήμουν τυχερή, γιατί είχα μόνο λίγα κενά στο κεφάλι μου. Προσπάθησα όσο μπορώ να αποβάλω το άγχος, το στρες, προσπάθησα να σκέφτομαι θετικά. Έκανα και μία φαρμακευτική θεραπεία με τον γιατρό μου, έπαιρνα ενέσιμα κορτιζόνης συγκεκριμένα, είναι η μόνη θεραπεία που υπάρχει για το συγκεκριμένο αυτοάνοσο», συνέχισε η 22χρονη.

Λίγες ώρες πριν ετοιμάσει βαλίτσες και αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, η Ζωή Ασουμανάκη έδωσε συνέντευξη σχετικά με τη συμμετοχή της στο Survivor 2024.

«Ο πρώτος άνθρωπος που το έμαθε ήταν η μητέρα μου. Τσίριζε, μου έλεγε “θα σε παρακολουθούμε, θα σε στηρίζουμε, θα είμαστε εκεί. Να προσέχεις, τι θα τρως εκεί πέρα και μην τρως ότι καρπούς και φρούτα βρίσκεις εκεί”», είπε για την μητέρα της, ενώ σε απάντηση δημοσιογράφου σχετικά με το πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό της η ίδια απάντησε: «Δυναμική, τελειομανής, πεισματάρα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved