Famagusta: Όλα τα συγκλονιστικά καρέ και τα τρέιλερ της σειράς μια ανάσα από την πρεμιέρα
Media

Famagusta: Όλα τα συγκλονιστικά καρέ και τα τρέιλερ της σειράς μια ανάσα από την πρεμιέρα

Πρεμιέρα απόψε για την πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του Mega Famagusta δια χειρός Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλη Νικολάου. Η σειρά έρχεται για να καθηλώσει και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι τεράστιο.

Η ιστορία ξεκινά με την τουρκική εισβολή να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η νέα δραματική σειρά μάς ταξιδεύει στον χρόνο και μας συστήνει δύο οικογένειες που έζησαν την απόλυτη τραγωδία.

Η σειρά Famagusta θα αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Mega για το 2024.

https://www.instagram.com/reel/C1ZBMkUPSVr/

Famagusta: Η υπόθεση από τα 2 πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του MEGA

Famagusta - 1o επεισόδιο:

Αμμόχωστος, καλοκαίρι 1974. Η τουρκική εισβολή σε πλήρη εξέλιξη. Η Χριστίνα με το μωρό της στην αγκαλιά τρέχει πανικόβλητη μέχρι που το ωστικό κύμα μιας βόμβας που σκάει, την ρίχνει κάτω αφήνοντάς την αναίσθητη.

Όταν θα ξυπνήσει, το μωρό της θα έχει αρπαχθεί. Έχουν ήδη περάσει 50 χρόνια, όμως εκείνη και ο αγαπημένος της σύζυγος Αντρέας Σέκερης εξακολουθούν να θρηνούν το χαμένο τους παιδί. Είναι ιδιοκτήτες μιας φάρμας και έχουν πια τρία παιδιά. Ζουν την καθημερινότητά τους με έναν αέναο πόνο που δεν σβήνει μέσα τους.

Την ίδια στιγμή στο Λονδίνο, ο Μάικλ ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Λευκωσία. Αποχαιρετά τη μητέρα του και έρχεται να γυρίσει μια σειρά ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή στο Νησί της Αφροδίτης. Η έρευνά του θα συμπεριλάβει συνταρακτικές ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν την οδύνη και τον τρόμο ενός πολέμου, που χώρισε στα δυο τις ζωές τους. Θα θελήσει να πάρει συνέντευξη και από την Χριστίνα για την ιστορία της με το χαμένο της παιδί.

Famagusta - 2ο επεισόδιο:

Η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία αλλά και εκνευρισμό στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής που γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί, προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του.

Ωστόσο δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό όλο αυτό που έχει συμβεί, δεν το αντέχει η συνείδηση του και για αυτό αποφασίζει να μιλήσει για όλα στον Κλεάνθη.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος, μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα που έχει μάθει για την υγεία του προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του.

Αυτός που θα αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την Ελένη θα είναι ο σκύλος της που θα οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου..

Δείτε συγκλονιστικές εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στα Social media μια ανάσα από την πρεμιέρα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved