«Eίμαι 27 χρονών... Η ζωή σταμάτησε εκείνη την ημέρα» - Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη συγκλόνισε το Twitter
Media

«Eίμαι 27 χρονών... Η ζωή σταμάτησε εκείνη την ημέρα» - Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη συγκλόνισε το Twitter

Famagusta - Δέσποινα Μπεμπεδέλη: Ο χρόνος «πάγωσε» για την Χαρίτα Μάντολες, τη γυναίκα σύμβολο της Κύπρου, το καλοκαίρι του ’74 μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Την ηρωίδα της νέας δραματική σειράς του Mega που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 21/1 υποδύεται η σπουδαία ηθοποιός Δέπσοινα Μπεμπεδέλη.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς Famagusta, «καταχειροκροτήθηκε» και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Ο ρόλος της Δέσποινας Μπεμπεδέλη ως Χαρίτα Μάντολες, της γυναίκας σύμβολο της Κύπρου, η οποία επέζησε για να αφηγηθεί την ιστορία ήρθε για να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό που έσπευσε να σχολιάσει στο Twitter.

GEZGBg3XMAEWIZh.jpeg

Δέσποινα Μπεμπεδέλη

Δείτε καρέ καρέ τη συγκλονιστική αφήγηση της Δέσποινας Μπεμπεδέλη:

Famagusta - Δείτε τα σχόλια για την ερμηνείας της Δέσποινας Μπεμπεδέλη:

Famagusta - Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς αναμένεται να προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του MEGA την Κυριακή 28 Ιανουάριου, στις 21.00, και απρόσμενες εξελίξεις πρόκειται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Σύμφωνα με όσα θα δούμε, η εξαφάνιση της Ελένης έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό αλλά και έντονη ανησυχία στην οικογένεια Σέκερη. Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής, ο οποίος γνωρίζει καλά τι έχει συμβεί, προσπαθεί να επανακτήσει την ψυχραιμία του.

Ωστόσο, δεν μπορεί να κρατάει μέσα του τον εφιάλτη που τον βαραίνει και εκμυστηρεύεται στον φίλο του, τον Κλεάνθη, τι ακριβώς έγινε. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος, ο μεγαλύτερος γιος της Χριστίνας και του Αντρέα, μετά τα δυσάρεστα νέα που έχει μάθει για την υγεία του, προσπαθεί να περάσει περισσότερο χρόνο με τον γιο του. Συγχρόνως, η εν διαστάσει σύζυγός του, η Ιφιγένεια, αρνείται να δεχτεί την πραγματικότητα και του ζητάει να είναι ξανά μαζί, έστω και για αυτούς τους λίγους μήνες που του απομένουν. Παράλληλα, ο Μάικλ ζητάει από τον Παύλο να πείσει τη Χριστίνα να δώσει μία μαρτυρία για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει.

Από την άλλη, ο Τεύκρος, ο σύντροφος της Δάφνης, της μικρής κόρης της οικογένειας Σέκερη, επιστρέφει από το Λονδίνο και ασχολείται ενεργά με τη φάρμα. Λίγο αργότερα, η κοπέλα αναζητά την Ελένη στο σπίτι του Μάικλ και εκείνος της αποκαλύπτει ότι η αγνοούμενη είχε σχέση με έναν παντρεμένο άντρα. Στη συνέχεια, ο σκύλος της Ελένης φέρνει στο φως όλη την αλήθεια και το συνταρακτικό μυστικό που κρύβεται μέσα σε ένα πηγάδι..

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved