Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ότι είχα μέσα μου για τον Γιώργο Νταλάρα, γκρεμίστηκε»
Media

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Ότι είχα μέσα μου για τον Γιώργο Νταλάρα, γκρεμίστηκε»

Για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησαν στο Mega Καλημέρα.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τόνισε πως μετά από όσα είδε, ότι είχε μέσα του για τον σπουδαίο ερμηνευτή, γκρεμίστηκε!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Νταλάρας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, όταν δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για δηλώσεις.

Νωρίτερα παρελθοντικές δηλώσεις του τραγουδιστή είχαν προκαλέσει πληθώρα σχολίων, όταν ο Γιώργος Νταλάρας είχε αναφερθεί στους καλλιτέχνες που διαφημίζουν «μπιφτέκια» και «λουκάνικα» στην τηλεόραση, αναφέροντας πως είναι ντροπή και αγγίζουν τα όρια του καραγκιοζιλικιού.

ntalaras-1.jpg

«Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια», είχε αναφέρει ο τραγουδιστής σε άλλες του δηλώσεις.

Αυτή τη φορά ο τραγουδιστής επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, ξεσπώντας στις ερωτήσεις που του έκαναν.

«Αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο;. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνετε. Εάν δείτε τον εαυτό σας μετά, θα ντραπείτε. Δουλειά δεν είναι να κάνετε όποτε σας τύχει, δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Εγώ δεν προσβάλλω κανέναν, εγώ λέω τις απόψεις μου. Εάν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου, να ψαχτείτε», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

«Εσείς το κάνατε όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί, εγώ είμαι αυτός που είμαι από το 1969. Αυτό που κάνετε είναι μία γελοιότητα. Θα θέλατε να είστε κάπου άλλου με άλλες συνθήκες εργασίας που να μην σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα. Δεν ξέρετε τι έχει κάνει ο Βασίλης Τσιτσάνης στην πατρίδα μας. Το δίκιο δεν είναι με το μέρος σας αυτή τη στιγμή, είναι μεγάλο λάθος αυτό που κάνετε. Αυτό που κάνετε είναι μία μορφή καταστροφής της δουλειάς σας», είπε μεταξύ άλλων.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ! Εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι με Γιώργο Νταλάρα και ακόμα και τώρα, όταν ακούω τα μικρασιάτικα που λέει, θυμάμαι τον πατέρα μου και τους παππούδες μου και συγκινούμαι. Αυτή την κατήχηση του πεζοδρομίου που ο Γιώργος Νταλάρας έκανε στα παιδιά με αυτόν τον τρόπο, για μένα μέσα μου γκρεμίστηκε όλο αυτό που είχα για τον Γιώργο Νταλάρα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved