Δρούτσα: «Ζητάω εκ μέρους του Νταλάρα συγνώμη. Έκανε ντουέτο με τραγουδιστή που διαφήμιζε γκοφρέτες»
Media

Δρούτσα: «Ζητάω εκ μέρους του Νταλάρα συγνώμη. Έκανε ντουέτο με τραγουδιστή που διαφήμιζε γκοφρέτες»

Το Πρωινό: Την άποψή της για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που συζητήθηκαν είπε on camera και η Εύη Δρούτσα, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ήταν μεγάλο λάθος από τη μεριά του τραγουδιστή και ζητάει η ίδια συγνώμη στους δημοσιογράφους για τα όσα ειπώθηκαν.

«Πρέπει να γυρίσουν τα μυαλά του Γιώργου Νταλάρα σε αυτή την εποχή, γιατί έχουν μείνει πίσω με αυτό που έκανε και να πει "παιδιά σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε, καληνύχτα" και να μην πει τίποτα άλλο. Τάσσομαι υπέρ του Νταλάρα, ότι έπρεπε να μην μιλήσει, δεν τάσσομαι στο ότι είπε σε αυτά τα παιδιά. Δεν πρέπει να προσβάλλεις κανέναν. Έχουν σπίτια, έχουν γονείς, πολεμάνε για μία δουλειά, δεν χρειάζονται προσβολές. Ενθάρρυνση χρειάζονται», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα και συνέχισε:

droutsa.jpeg

«Τι θα πει πρέπει να ντρέπεσαι; Κανένας δεν πρέπει να ντρέπεται για τη δουλειά που κάνει. Τότε ο Γιώργος όταν του λέγανε "α είσαι αριστερός με δεξιές τσέπες", έπρεπε να ντρέπεται; Γιατί το έχει ακούσει αυτό. Τη δουλειά του έκανε. Δεν κατάλαβα γιατί να μην κάνει κάποιος διαφημίσεις;

nxr1.webp

Ο Νταλάρας είπε για τις διαφημίσεις αλλά έχει κάνει ντουέτο με τραγουδιστή που διαφήμιζε γκοφρέτες. Έκανε με τον Χρήστο Μάστορα. Ευτυχώς που έγιναν όλα αυτά για να ζητήσω εκ μέρους του Γιώργου Νταλάρα -γιατί είναι λάθος του- συγνώμη στα παιδιά που εγώ τους θεωρώ φίλους μου τους δημοσιογράφους, που είπε αυτό που είπε. Τι θα πει ντροπή; Κανένας δεν θα έπρεπε να ντρέπεται. Ούτε οι δημοσιογράφοι που ξεροσταλιάζουν όλη μέρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved