Survivor 2024 παίκτες: Ο Τζέιμς Καφετζής μπαίνει στο ριάλιτι και αυτό το ποσό θα παίρνει ανά βδομάδα
Media

Survivor 2024 παίκτες: Ο Τζέιμς Καφετζής μπαίνει στο ριάλιτι και αυτό το ποσό θα παίρνει ανά βδομάδα

Είναι επίσημο! Ο Τζέιμς Καφετζής μπαίνει στο Survivor!

Η αποκάλυψη μόλις έγινε γνωστή από το Πρωινό Σουσού!

Δεν αναφέρθηκε μόνο ότι ο Τζέιμς εισβάλλει στο ριάλιτι αλλά αποκαλύφθηκε και πόσο θα παίρνει.

«Είναι επίσημο, μπαίνει στο Survivor αρχές Φεβρουαρίου. Γυρίζει νωρίτερα από το Τόκιο. Με πάρα πολύ καλό ποσό, έχει ακουστεί για 12.000 ευρώ την εβδομάδα» ειπώθηκε στο Πρωινό Σουσού και… μείναμε άφωνοι με τις χρηματικές απολαβές του.

jamie.kaf_1671118915_2993884914709981854_1533687252.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει: «Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά», παραδέχτηκε ο γνωστός επιχειρηματίας και συνέχισε μιλώντας για τον Αλέξη Παππά για τον οποίο αποκάλυψε: «Ποτέ δεν είχαμε βρεθεί με τον Αλέξη Παππά από κοντά. Είχαμε ξεκατινιαστεί μια φορά στο πάνελ της Καινούργιου, είχα βγει τηλεφωνικά εγώ. Με πήρε τηλέφωνο, επειδή στενοχωρήθηκε που δεν μπήκα, και μου λέει: είχα σκεφτεί πώς θα μπορούσαμε να το παίξουμε κιόλας για να κάνει εντύπωση στον κόσμο. Γενικά είναι ένας έξυπνος άνθρωπος».

Και είχε τονίσει: «Μίλησα τηλεφωνικά με κάποιους από τους νέους παίκτες. Χρειάζεται να έχεις στρατηγική στο Survivor για να προχωρήσεις στο παιχνίδι. Όταν ήμουν εγώ μέσα, η λέξη στρατηγική θεωρούταν έγκλημα και τώρα θεωρείται απαραίτητη».

Δείτε την αποκάλυψη ότι ο Τζέιμς μπαίνει στο survivor και πόσα θα παίρνει στο παρακάτω απόσπασμα από το Πρωινό Σουσού!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved