Η Πιερίδη για το bullying που δέχεται ο 10χρονος γιος της στο σχολείο και οι τελευταίες εξελίξεις
Media

Η Πιερίδη για το bullying που δέχεται ο 10χρονος γιος της στο σχολείο και οι τελευταίες εξελίξεις

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή, Fay’s Time: «Σήμερα είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με το σχολείο και πήραν ωραίες αποφάσεις, σημαντικό αυτό. Μόνοι τους οι άνθρωποι, δεν χρειάστηκε να λέω καν από την αρχή τα πράγματα. Είχαν σημειωθεί ήδη κάποια από αυτά στο βιβλίο ζωής του σχολείου. Μπήκαμε σε σωστό δρόμο για να λύσουμε ένα σοβαρό θέμα στα σχολεία. Θα δείξει. Το θέμα είναι ότι υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές.

Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων άλλαξε η διεύθυνση αυτού του σχολείου και κάποια από τα συμβάντα δεν είχαν σημειωθεί στο παρελθόν. Είχα φροντίσει να τα έχω γράψει σε email. Αυτή η συζήτηση έγινε σήμερα και αυτό που άλλαξε είναι, δεν ξέρω τι ακριβώς. Θεωρώ ότι βοήθησε η δημοσιοποίηση του θέματος.»!

mariada-pieridi-2.webp

Και πρόσθεσε η Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι κάτι που συμβαίνει, όλα τα σχολεία έχουν κάποια παιδιά που περνούν δύσκολα στο σπίτι. Το σχολείο έχει υποχρέωση να το βοηθήσει και να πέσει στο πρόβλημα του παιδιού αλλά και στα προβλήματα που δημιουργεί σε άλλες οικογένειες.

Αρχικά, ο Νικόλας δεν μου έλεγε τίποτα γιατί ήξερα ότι θα αντιδράσω λίγο έντονα. Τα μάθαινα από προηγούμενους δασκάλους. Ενημέρωνε το σχολείο. Το θέμα είναι ότι δεν γινόταν κάτι, δεν υπήρχε πιο δυναμική αντίδραση. Υπήρχε το να μιλήσει στον γονέα, να γίνει επίπληξη στο παιδί. Πρέπει να υπάρχει μια πιο έντονη αντίδραση από τα σχολεία όταν έχει να κάνει με ψυχολογική και σωματική βία. Υπάρχουν περιστατικά που έχω σε μηνύματα στο κινητό μου που σε δημόσια αλλά και μεγάλα ιδιωτικά σχολεία, τους βολεύει η λύση το να πάρει ο γονέας το παιδί και να το πάει σε άλλο σχολείο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved