Το Ναυάγιο - spoiler: O ήρωας που πεθαίνει και φεύγει οριστικά από την σειρά
Media

Το Ναυάγιο - spoiler: O ήρωας που πεθαίνει και φεύγει οριστικά από την σειρά

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Mega, «Το Ναυάγιο», αφού ένας από τους αγαπημένους μας ήρωες θα πεθάνει. 

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του Τρύφωνα πάει από το κακό στο χειρότερο. Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει για το επερχόμενο κακό. Ο Τρύφωνας θα σταθεί όρθιος την ημέρα του γάμου της κόρης του αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ.

223.jpg

Ο ίδιος θα καταφέρει να την καμαρώσει νυφούλα αλλά δεν θα μπορέσει να σταθεί για πολύ στα πόδια του αφού σύμφωνα με τα spoiler η καρδιά του – όπως θα δούμε – θα τον εγκαταλείψει και θα πεθάνει προς μεγάλη λύπη της κόρης του, της Ειρήνης.

Το Ναυάγιο - Στο επόμενο επεισόδιο - Τρίτη 23/1

Ο Στέφανος μεσολαβεί για να τα βρουν ο Μάκης με τη Λίνα, αλλά ο Μάκης αρνείται να τους ακούσει και δίνει τέλος στη σχέση του με τη Λίνα. Η Ειρήνη πείθεται από τον Τρύφωνα να ξαναφτιάξει το εργαστήριο με τα αρώματα. Η απόφασή της θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Ιπποκράτη. Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, ζητά κάτι παράξενο από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος φροντίζει να εκβιάσει και τον Ιπποκράτη για να φιμώσει την Ειρήνη. Δεν έχει υπολογίσει, όμως, την αντίδραση του Ιπποκράτη. Ο Βασίλης παλεύει να πλησιάσει τη Στέλλα αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά. Ο Στελής βρίσκει κάτι που νόμιζε ότι είχε χαθεί για πάντα. Ο Μάριος καταφθάνει στο σπίτι της Στέλλας χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει εκεί.

Το Ναυάγιο - Επεισόδιο 51 (Τετάρτη 24 Ιανουαρίου)

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον Μάριο αλλά το σχέδιό της δεν πάει όπως το περίμενε. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της γεμίζει τον Βασίλη με υποψίες. Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει γιατί δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του. Ο Άγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα. Η Λαμπρινή αναθέτει μια αποστολή στον Στελή, ο οποίος αναχωρεί για την Αθήνα. Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο και μια συμπάθεια γεννιέται. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος, όταν ο Τρύφωνας τον προσκαλέσει στον γάμο της Ειρήνης;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved