Τιμητική διάκριση στον πρίγκιπα Χάρι για τις πτητικές του ικανότητες
Media

Τιμητική διάκριση στον πρίγκιπα Χάρι για τις πτητικές του ικανότητες

Ειδική διάκριση πήρε ο Πρίγκιπας Χάρι σε βραβεία που δόθηκαν στο Λος Άντζελες.

Ο μικρότερος γιος του Βασιλιά Καρόλου και της Νταϊάνα τιμήθηκε με την διάκριση «εν ζωή θρύλος της αεροπορίας» σε ειδική τελετή που έγινε στο Λος Άντζελες.

Την διάκριση αυτή την πήρε, λένε οι διοργανωτές, για τις ικανότητες του να οδηγεί ελικόπτερο κατά την διάρκεια της θητείας του στον βρετανικό στρατό.

Σημειώνεται πως εκεί βρέθηκε μόνος του… χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ. Πάντως το ζευγάρι έστειλε μήνυμα για περαστικά στην Κέιτ Μίντλετον για την περιπέτεια της υγείας της.

9e840dbd-harry.jpg

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, τις φήμες για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον φουντώνει ακόμα περισσότερο μια Ισπανίδα δημοσιογράφος, που είπε πως μίλησε με έναν από τους βοηθούς στο Παλάτι και εκείνος της είπε ότι υπήρξαν επιπλοκές στην επέμβαση που έκανε η Κέιτ στην κοιλιακή χώρα.

harry.jpg

Τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων οργιάζουν στα πρωτοσέλιδά τους, ενώ ειδικοί αναλυτές λένε σε διάφορα έντυπα πως εκτιμούν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή. Τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί προς το Παλάτι, εάν μέσα στις επόμενες ημέρες προχωρήσει σε κάποια άλλη κίνηση για να καθησυχάσει τον βρετανικό λαό που παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τα θέματα υγείας της βασιλικής οικογένειας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved