Πιερίδη: «Έκανα μαθήματα αυτοάμυνας στο παιδί μου. Όταν σε χτυπάνε πρέπει να μπορείς να αμυνθείς…»
Media

Πιερίδη: «Έκανα μαθήματα αυτοάμυνας στο παιδί μου. Όταν σε χτυπάνε πρέπει να μπορείς να αμυνθείς…»

Αρχικά ανέφερε: «Το παιδί είναι παρά πολύ καλά, είχα πάρει και βοήθεια τα πρώτα χρόνια, γιατί είναι χρόνια αυτή η κατάσταση. Σήμερα το πρωί είχαμε συνάντηση με το σχολείο και πήραν πολύ σημαντικές αποφάσεις…».

pieridi.jpg

Και τόνισε: «Η απόφαση να το μοιραστώ δημόσια προέκυψε γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Με το να πηγαίνω στο γραφείο και να στέλνω email επι τρία χρόνια δεν άλλαξε κάτι. Νομίζω ότι έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα, ήταν σαν μια μικρή μορφή πίεσης. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να μοχλοποιούμε κάποια μέσα όταν προκύπτει κάτι τέτοιο».

Και υπογράμμισε: «Ο μπαμπάς του γιου μου είναι δίπλα μου στο 100% σε ότι έχει να κάνει με το παιδί μας. Στηρίζει και τον μικρό και εμένα Σήμερα το πρωί ήμασταν μαζί στο σχολείο…».

mariada.s.pieridi_1699777226_3234288252307928388_321327048.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Πριν από τρία χρόνια που για πρώτη φορά έκαναν bullying στο παιδί μου, με έπιασε η δασκάλα, ο μικρός δεν μου μίλησε. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με δυο ανθρώπους που ξέρανε πολύ καλά πως να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Όπως και επίσης έβαλα το παιδί μου να μάθει αυτοάμυνα. Να μάθει να μην κλείνεται, να ανοίγεται, να μιλάει αλλά και να εκφράζεται. Γιατί όταν σε χτυπάει κάποιος πρέπει να μπορείς να αμυνθείς…».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved